Hovudside

Hvordan Kast Rengjørings Chemicals

by Walther

Hvordan Kast Rengjørings Chemicals

For det meste, de kjemikaliene vi bruker for å rense ikke noen spesielle avhendings krav. Faktisk kan de fleste sikkert skylles ned i avløpet med liten miljøbelastning. Når det er sagt, er det noen rengjøring kjemikalier som det er visse retningslinjer for riktig avhending. Disse retningslinjene har blitt satt på plass, ikke bare for din egen sikkerhet, men for offentlig sikkerhet også.

Bruksanvisning


•  Finn et diagram som skisserer riktig disponering av rengjøringskjemikalier. For eksempel har Purdue University publisert en disposisjon guide for rengjøringsprodukter. Guiden forteller deg om å spyle, kaste bort, gjenbruk, resirkulering eller ring for samling på hver gitt rengjøringsmiddel.

•  Hell kjemikalier som kan spyles inn ditt bad toalett, det best å skylle dem fordi de blir fortynnes med rikelig med vann i løpet av prosessen. Bare kast ett kjemikalie om gangen. I tillegg til dette, hvis du har en septiktank heller enn offentlig kloakk bare kast av små mengder kjemikalier på egen hånd. Store mengder skal håndteres profesjonelt.

Før du kaster noen kjemiske rengjøringsmidler i toalettet, er det tilrådelig for deg å kontakte din renseanlegg. Dette vil sikre at du kan gjøre dette i ditt område, ellers dine kjemikalier kan settes ut i lokale vassdrag ubehandlet. Dette vil inkludere rengjøringsmidler som er ammoniakk eller blekemiddel basert, inneholder kjemiske desinfeksjonsmidler, glass- og toalett bolle rengjøringsmidler.

•  Lagre elementer som renne renere, møbelpolish, gulvvoks stripper, metall renere, ovnsrens og flekkfjerningsmiddel for renovasjon farlig. Din lokale myndigheter skal kunne gi deg informasjon om når samling oppstår. Inntil elementene kan samles de bør oppbevares i originalemballasje, utilgjengelig for kjæledyr og barn.