Hovudside

Hva slags Roots Har Tulipaner har?

by Walther

Hva slags Roots Har Tulipaner har?

Tulipaner blomstrer om våren, infusjonen hagen med farge. Blomstene blomstrer i nyanser av rødt, gult, oransje, rosa eller hvit. Tulipaner er en flerårig blomst som blomstrer om våren som bakken tiner. De enkle blomster og grønne blader vokse fra en underjordisk lagringssystem kalt en pære.

Jordiske Storage Systems


Tulipaner og andre knoller og oppsvulmede stauder, lagre materialer som trengs for å produsere nye planter i underjordiske lagerceller. I høst og vinter, bladene og blomstene visner og plantene gå sovende. Disse typer lagringssystemer inkluderer sanne pærer og lignende rot typer som knoller, jordstengler og knoller. Tulipaner er en sann pære, sammen med påskeliljer og liljer.

Tulipaner og Sanne Lyspærer


Sanne pærer er formet som en tåre med en smal, spisse enden på toppen og et flatt område nederst kalles en basal plate. Røttene dannes fra basal plate. Pæren i seg selv består av lag av lagrings vev som danner lagene rundt sentrum av pæren. Sentrum av pæren er der bladet de nye blomsterknopper dukker opp. Utsiden av tulipanløk er dekket med en fin vev som beskytter den mot skade og fuktighet.

Forplantning og Forskyver


Sanne pærer, som tulipaner, produsere forskyvninger. Forskyvninger er små, umodne pærer som vokser fra bunnen av en moden pære. Forskyvningene utvikle seg under jorden. Gartnere snakker om å dele pærer. Denne praksisen er nyttig som en metode for forplantning og å holde tulipan kolonier sunn og sprek. Som små pærer utvikle, blir området overfylt, noe som fører til mange små tulipan planter og blomster. Splitte tulipaner gir hver plante plass til å vokse og oppfordrer store, friske blomster.

Planting Tulip pærer


Plante tulipaner i høst før den første frosten. Grave et hull for hver pære som er tre ganger dybden av tulipan pære. Plante tulipaner 2 til 5 inches hverandre i dyp, Leir-sandjord, og full solen. Tulipan blomster er effektive plantet i hopetall eller i rader langs en kant eller sti. Mulch området over pærene i høst med 4 inches av halm eller 2 til 4 inches av organisk mulch materiale som flis, sagmugg eller blad mold.