Hovudside

Gjøre det selv hjemme Alarm Kits

by Walther

Installere et hjem sikkerhetssystem er en god måte å beskytte ditt hjem og familie fra innbruddstyver og andre inntrengere. I tillegg kan et hjem sikkerhetssystem øke verdien av ditt hjem og redusere noen hjem forsikringspremier. Det er to generelle typer hjem sikkerhetssystemer: trådløst og kablet. Uavhengig av type system du velger, kan begge typer knyttes til overfallsalarm selskaper.

Trådløse Kits


Trådløse hjem alarm kits er blant de enkleste å installere. Det viktigste om du installerer alarm kit er å nøye og grundig lese dokumentasjonen. Avhengig av kit, kan enkelte komponenter må installeres før andre: for eksempel sensorer før kontroll pads.

Prøv å unngå å installere trådløse alarm komponenter nærheten metall bjelker eller på metall vinduer. Metallet kan noen ganger forstyrre de trådløse signalene fra alarm kit komponenter. Når komponentene er installert, må du kontrollere hver sensor har den nødvendige batteri og følg kit instruksjoner for å tildele de ulike sensorene til kontrollsystemet.

Kablet Kits


Kablede Pakkene er, på mange måter, mer pålitelige enn trådløse kits. Sensorer ta strøm fra kablet system, og derfor ikke er utsatt for batterifeil. Fordi de er kablet, de er heller ikke utsatt for radiolink svikt.

Lese manualen i et kablet kit er like viktig som å lese bruksanvisningen på et trådløst kit. Rekkefølgen av komponent installasjon og tilkobling kan være kritisk med noen systemer. Når dine sensorer er installert og koblet til det sentrale kontrollpanelet, noen systemer krever at du angir hver sensor manuelt og tilordne den til en unik sone i huset.

Monitoring Service


Mange gjør-det-selv hjemme alarm kits kan kobles til telefonen for å varsle en vaktsentral hvis alarmen er utløst. Disse tjenestene kan ringe myndigheter hvis du ikke kan nås etter en alarm utløses. Tjenestene kreve en månedlig overvåking avgift, og du må registrere deg før du programmerer din alarm til å jobbe med en av dem. I noen kommuner, til falske alarmer som utløser disse tjenestene sende politi eller andre myndigheter kan resultere i falsk-alarm billetter og bøter.