Hovudside

Float Tube Safety

by Walther

Float Tube Safety

Float rør tillate sportsfiskere å fiske i områder som ellers er vanskelig å nå med sakte transportere dem til et område vekk fra banken. Det er viktig å være oppmerksom på spesielle sikkerhetsforanstaltninger for å bidra til å redusere risikoen for å bli involvert i ulykker eller som får skader.

Float Tube Avstand


Å være klar over din avstand fra fjæra til enhver tid kan bidra til å holde deg trygg når du bruker en float tube. Bor nær strandlinjen der vannet er ikke dypere enn 16 meter er den sikreste reiseavstand. Dette vil sikre at hvis din float tube begynner å deflatere, kan du nå bredden av elven trygt.

Personlig flyteutstyr


The National Association of State Båtliv Law Administratorer rapporterer at i 90 prosent av drukningstilfeller, var folk ikke iført redningsvester. Fordi flyte rør krever sportsfiskere å flyte på en kropp av vann bort fra banken, kan en redningsvest minske sjansen for å bli utsatt for drukning. Redningsvesten Det skal til enhver tid når du er borte fra kysten.

Personlig verneutstyr


Sikkerhetsutstyr kan kjøpes for å beskytte kroppen fra de ekstreme elementer mens du bruker en float tube. En vanlig skade, mens på en float tube brenner i øynene. Fordi solen stirrer av vannet i løpet av dagen, bør du bruke et sterkt par solbriller for å beskytte øynene. Annet sikkerhetsutstyr kan inkludere hatter, solkrem og hansker som kan beskytte deg fra Suna € ™ s stråler.

Float Tube Repair Kit


Hvis du fiske reise tar deg til en midt i en innsjø eller større kropp av vann, kan en float tube reparasjonssett øke sikkerheten. Alle float rør er utstyrt med et reparasjonssett. Noen float rør laget av gummi kan repareres med en enkel sykkel reparasjonssett.

Visuell inspeksjon


Før fiske, visuelt inspisere alle områder av røret for å bestemme den er i god stand. Sjekk tubeâ € ™ s ventil området for å sikre at det ikke er noen små lekkasjer eller sår som sakte lekker luft ut av enheten. Teste din float tube før man kommer til fiske destinasjon er en fin måte å sørge for at det forblir oppblåst.