Hovudside

DIY Leaky Badekar Kraner

by Walther

DIY Leaky Badekar Kraner

Hvis du har en lekk badekar tappekran, en enkel løsning som tar ca 20 minutter vil løse problemet for godt. Det er ingen grunn til å lure rundt med hjemmet avløp eller bytte hele kranen. Bare endre en del på kranen stopper de fleste lekkasjer. Denne delen kalles patronen, og det er hovedventilen som modererer vannføring i badekar og dusj. Skifte dette faktisk forbedrer ytelsen av kranen.

Bruksanvisning


•  Steng av vannet til karet ved å lukke røret ventilen på innkommende vannrørene ved siden av varmtvannsberederen. Dette vil stenge av alt vannet i hjemmet, slik tenkt å være uten vann i løpet av reparasjonen.

•  Ta håndtaket til kranen av. For å gjøre dette, Skru løs festeskruen i bunnen av håndtaket og skyv håndtaket av kranen med hendene.

•  Skru panseret mutteren, som også kalles en mutter eller rosett cap på noen kraner. Denne delen er bare en runde mutteren som skruer på kroppen av kranen og den ligger rett under håndtaket.

•  Ta ut patronen, som er den sylinderformede delen inne i kroppen av kranen. Trekk den rett tilbake og ut av kranen med hendene eller et par små tang. Erstatte denne delen med en splitter ny en. Det må være nøyaktig samme patron del å jobbe i din bestemt type kranen.

•  Sett på panseret mutter, mutter eller rosett, og stram den til å sikre patronen inne i kranen kroppen. Skyv håndtaket tilbake på kassetten og skru justeringsskruen med unbrakonøkkelen.