Hovudside

Slik installerer og Fullfør en Delta Shower Valve

by Walther

Delta dusj ventil installeres på hjemmet indre VVS linjer, i en ventil kalles dusj kroppen ventilen. Denne ventilen er forhåndsinstallert på avløp, så alt du trenger å gjøre er å installere kranen ventil, kalt patronen, trim og håndtere. Trimplaten vil fullføre installasjonen, som dekker opp hullet i gips brukes til å installere dusjen kroppen ventilen. Hele jobben tar omtrent en time, men ikke involverer ekspert VVS ferdigheter.

Bruksanvisning


•  Plasser tetningslistene på enden av ventilen på hver innløpshull, hvis de ikke allerede er installert. Skyv kassetten inn i dusjen kroppen ventil inne i veggen.

•  Sett trim ermet over kassetten og plasser trim, den rund plate, over ermet på veggen dusj. Skyv inn skruene i monteringshullene og stram dem med en skrutrekker for å installere denne trim plate.

•  Monter håndtaket på staven på slutten av kassetten. Juster håndtaket slik at den er plassert riktig mellom varme og kalde merker på trim plate. Tråd håndtaket skruen inn i håndtakets festehullet og skru den med en umbrakonøkkel.

•  Fest dekselet til håndtaket på toppen av håndtaket og skru til skruen i dekselet med unbrakonøkkelen eller en skrutrekker, avhengig av hva som passer skruehodet. Dette fester dekselet til kranen patron stang.

Tips og advarsler


  • Fest eventuelle kort til kranen patron stang før du installerer håndtaket hvis kranen krever adaptere. Sjekk kranen instruksjonene for å finne ut om kranen krever adaptere.