Hovudside

Hvordan legge til stabilisatoren på svømmebasseng

by Walther

Stabilisator legges til bassenget for å bremse hastigheten som klor fordamper fra svømmebassenget som den varme solen slår ned på vannet. Den ideelle lesning for stabilisering er mellom 30 til 50 deler per million (ppm) av cyanursyre, som anvendes som en stabilisator. Før du legger stabilisator til bassenget, må du vite hva lesing er og hvor lite det er før du legger noen cyanursyre å stabilisere vann og klor.

Bruksanvisning


•  Dypp strimmelen i vannet 6 til 10 inches under vann mens du holder den. Fjern stripen fra vannet og sammenligne stripen med fargeskjemaet som følger med settet. Hvis avlesningen for stabilisator er under 30 ppm, må du legge til stabilisator (cyanursyre) til bassenget.

•  Fyll opp en bøtte med varmt vann. Stabilisator oppløser veldig sakte i kaldt vann. Derfor vil oppløse stabilisator i en bøtte med varmt vann før du legger det til bassenget sikre at alle granulater er oppløst og vil arbeide umiddelbart.

•  Legg 1-1 / 4 oz. av stabilisator til bøtte med vann for hver 1000 liter vann i bassenget. Avhengig av produktet du bruker, hvor mye som kreves kan variere, så alltid lese instruksjonene på pakken for å se hvor mye stabilisator for å legge til din størrelse.

•  Hell stabilisator i den dype enden av bassenget. Starte i begynnelsen av den dype enden og gå til den andre siden mens helle i løsningen. Slå på filteret for å kjøre i seks timer for stabilisatoren å sirkulere.

•  Omtest stabilisatoren nivå neste dag og foreta justeringer om nødvendig.