Hovudside

Slik installerer Non-slip klistremerker

by Walther

Bad og dusj overflater kan gjøres tryggere med bruk av sklisikker klistremerker eller, som de kalles, appliqués. Finnes i et stort utvalg av farger og former, kan disse lett levd gummi klistremerker gi deg fred i sinnet at du vil ha et solid fotfeste på en ellers glatt, vått underlag. Sklisikker klistremerker kan brukes på andre steder også: barnestoler, barnestoler, og ri på leker.

Bruksanvisning


•  Rengjør dusj eller badekar hvis det er nødvendig for å sikre at overflaten er ren, så håndkle-tørke bunnen av badekar eller dusjkabinett.

•  Fjern papiret backing fra sklisikker klistremerke. Kast papiret backing.

•  Bestem hvor du vil klistremerket skal plasseres på badekar eller dusj overflaten. Start med en sentral beliggenhet og jobbe utover, plassere dem i en linje eller mønster, i alle retninger. Din skli klistremerke pakken kan gi deg forslag til mønster plassering. Du ønsker kanskje å tilfeldig plassere sklisikker klistremerker. Noen sklisikker klistremerker tillate for reposisjonering, men noen kan bli sittende fast på bare én gang fordi fjerning ødelegger klistremerke og fjerner limet. Les pakken nøye for å være sikker på hvilken type sklisikker klistremerke du har.

•  Trykk den selvklebende siden av sklisikker klistremerke til den tørre bunnen av badekar eller dusjnisje med hånden. Fast trykk, gni fra sentrum av klistremerket ut mot kantene for å få bort luftbobler og glatt det flatt.

•  Gjenta trinn 2 til 4, trykke på selvklebende sklisikker klistremerker med hånden i ønsket mønster til bunnen av karet eller dusjkabinett.

Tips og advarsler


  • Ved søknad sklisikre applikasjoner for barn, bør du vurdere mikse og matche to ulike pakker i henhold til et tema. En jungel tema kan omfatte sklisikker klistremerker i ape og frukt former. En floral tema kan omfatte to forskjellige farger av blomster for et utvalg.
  • Sklisikker klistremerker er ikke en erstatning for foreldrenes tilsyn. Små barn og spedbarn må være under oppsyn hele tiden når du er i badekar eller dusj for å forebygge drukning.