Hovudside

Hvorfor er de Scotch Pine Trees Turning Brown?

by Walther

Scotch furutrær (Pinus sylvestris) er innfødt til Europa og deler av Asia. Også kalt furu, disse trærne blir ofte vokst som juletrær. De er ønskelige for deres kuldeutholdenheten og tilpasningsevne til miljøforhold. De er imidlertid utsatt for en rekke av skadeinsekter og sykdommer.

Winter Wind


Det er vanlig for Scotch furutrær for å bli brun hvis de utsettes for kalde vinteren vind, ifølge Ohio State University. I et kaldt klima, slik som US Department of Agriculture Plant hardførhet Zones 2 til 6, og treet er utsatt for vinteren vind, er det sannsynlig at nålene vil slå brun med utbruddet av vinterværet. Dette kan ikke forebygges, men de grønne sikkerhetskopiere når våren kommer.

Sorten Issues


Noen Scotch furutrær er rett og slett dårlige eksemplarer av arten. Disse trærne er svak, vokser langsomt og kan ha en brun eller gul støpt til nålene i stedet for en dyp, mørk grønn. Det kan være normalt for treet å ha nåler av den fargen. Noen sorter har gulaktige nåler fremfor grønne nåler, for eksempel Aurea.

Soppsykdommer


Scotch furutrær er spesielt utsatt for Diplodia nål støpt sykdom, ifølge University of Connecticut. En sopp som sprer seg på vind, regn eller på insekter, forårsaker denne sykdommen. Infiserte trær satt ut våren skudd som er korte og brun. Med tiden blir eldre skyter også berørt. Som sykdommen utvikler seg, blir treet brun og nålene faller. Andre soppsykdommer forårsaker Scotch åler å bli brun inkludere Cyclaneusma nål cast, Lophodermium nål cast og Western gnagsår rust. Holde treet sunn er den beste måten å hjelpe det kjempe soppsykdommer. Spray små trær med et soppmiddel på våren.

Insekt Problemer


Zimmerman furu møll legger egg på grenene på alle furutrær, inkludert Scotch furu. Som larvene klekkes og fôr, hofteholder de kvistene, forårsaker tips å bli brun. Hele grener brekke av på grunn av dette problemet. De furu shoot borer billeangrep små trær. Den primære symptomet er forkrøplet vekst og brune nåler. Spray små trær med insektmiddel for å bekjempe disse skadedyr.