Hovudside

Hvordan Landscape Rundt svømmebasseng

by Walther

Hvordan Landscape Rundt svømmebasseng

Det er mange faktorer å vurdere når du planlegger din landskapsarbeid rundt et svømmebasseng, fra størrelsen på noen trær du bruker til hvor mye søppel de kommer til å slippe. Planlegging og forskning er viktig, slik at du kan ta hensyn til alle disse faktorene og velge de beste alternativene for din spesielle omgivelser. Du må vite hva du er ute etter å skape før du selv begynne å velge planter.

Bruksanvisning


•  Planlegg ut din visjon med å bestemme hvor du vil hvilke planter. Du kan bruke beholdere for å sette plantene rett på kanten av bassenget, eller bygge buede blomsterbed å kompliment din bassengets form. Du kan også plante i hagen din er jord, som vanligvis vil sette noen avstand mellom bassenget og plantene. Kombinere alle tre av disse metodene kan produsere hele året interesse.

•  Forsknings planter for å sørge for at de ikke vil være å tegne dyr til bassenget. Ekorn, fugler og insekter er en normal del av en hage, men landskaps rundt bassenget vil trekke oppmerksomhet til bassenget. Jo mindre interesse det holder for dyrelivet, jo mindre dyr du har i ditt basseng eller forsøpling dekk.

•  Velg containere og container planter til å gå rundt bassenget kanten. Beholdere må være tung nok til ikke å bli blåst over i bassenget, eller dratt ned av noen inne i bassenget. Velg planter som ikke vil forlate søppel i vannet. For eksempel kan einer og eviggrønne trær og busker kaste nåler, og frukttrær kan la frukt forsøpling dekk eller bassenget.

•  Velg blomster, trær og planter som ikke kaster store mengder pollen eller saft. Begge disse kan være vanskelig å rense ut av bassenget og dekksareal, så plassere de minst forsøpling plantene nærmere din ved svømmebassenget og de som søppel mer borte fra bassengområdet.

•  Bruk ikke-økologiske aksenter som fargede steiner, trellises og vann funksjoner for å skape visuell interesse der planter vil være vanskelig å administrere. Planter er ikke den eneste landskaps alternativet, og i noen områder de ikke vil være det beste alternativet. Identifisere områder der planter vil skape problemer og i stedet fyller i disse områdene med enklere å vedlikeholde, ikke-økologiske designelementer.

•  Ta dine egne vaner i betraktning. Hvis du vet at du ikke vil være i stand til å tilbringe mye tid på å opprettholde din bassengområdet, velger lav-vedlikehold planter og designelementer for å minimere nødvendig vedlikehold. Saftige planter, som for eksempel aloe, kan skape følelsen av en oase i ørkenen uten å kreve beskjæring, enda mye vanning.

Tips og advarsler


  • Mulches kan noen ganger bli blåst inn i en pool fra nærliggende blomsterbed, så velg mulch som er litt tung og ikke utsatt for spredning.
  • Plantevernmidler sprayet på nærliggende planter kan komme inn i bassenget gjennom vind eller regn.