Hovudside

Hvordan ta vare på vann i en Intex Pool

by Walther

Hvordan ta vare på vann i en Intex Pool

Intex, sammen med andre basseng leverandører tilbyr flere verktøy for å hjelpe til med å ta vare på bassenget. Holde vannet rent og klart ved å filtrere og beskytte den eller manuelt fjerner skitt og andre sedimenter. Hvis du regelmessig tar seg av bassenget vann, bør det forbli nesten som ren og klar som den dagen du fylte den. Holde et tett øye på bassengvannet vil også hindre vekst av alger.

Bruksanvisning


•  Tørk av toppringen, hvis du har en Easy Set basseng, med en myk klut fuktet med en løsning av vann og mildt vaskemiddel. Den øverste ringen samler rester fra svømmere hender når de kommer inn og ut av bassenget. Holde den ren kan minimere mengden av skitt og rusk som ender opp i vannet.

•  Installer en basseng pumpe på utsiden av bassenget til å pumpe vann gjennom sin filtrering system. Pumpen returnerer rent vann, fri for smuss og andre sedimenter, tilbake i bassenget. Pumper koble til bassenget med to slanger og noen kontakter.

•  Plasser et overbygg over bassenget når den ikke er i bruk. Deksler holde løv og annet rusk samler seg i bassenget.

•  Rengjør bassengbunnen med en Intex vakuum tilgjengelig fra pool forhandler eller bassenget forsyning detaljister. Disse støvsugere koble til din vann kran og bruke vanntrykk til suge skitt og rusk.

•  Sweep en skimmer over toppen av bassenget vann for å fjerne løv og annet rusk. Din Intex forhandler samt et basseng forsyning forhandler har skimmere tilgjengelig.

•  Påfør basseng kjemikalier til ditt basseng regelmessig og etter behov. Test vannet med et basseng test kit for å vurdere pH, alkalitet, kalsium hardhet og nivåer av klor og cyanursyre. Rådfør deg med pool forhandler eller bassenget forsyning å finne ut hva kjemikalier for å søke og hvordan. Instruksjoner varierer fra område til område, så vel som av produkt og størrelse av bassenget.