Hovudside

Hvordan Clean Vintage Beaded Satin

by Walther

Hvordan Clean Vintage Beaded Satin

En vintage sateng beaded kjole er sikker på å bli lagt merke til enhver formell affære. Og etter en herlig natt med å spise, drikke og danse, vil kjolen sannsynligvis trenger en god rengjøring for å holde den i god stand og lukter friskt. Begge sateng materiale og noe beaded trenger spesiell omsorg, og i en alder av plagget bare øker behovet for å behandle elementet delikat. Vær på vakt mot renseri noe beaded på nabolaget ditt rengjøringsmidler. Kjemikalier som brukes til å rense er ofte for harde for perler eller delikat vintage materialet, spesielt sateng. Håndvask plagg eller vintage element med lyse, delikate bevegelser for å rense plagg skånsomt og effektivt.

Bruksanvisning


•  Klargjør badekar. Fyll badekaret med kaldt vann og tilsett den anbefalte mengden av milde vaskemiddel, for eksempel Woolite eller Deft. Bland vaskemiddel i vannet, swishing det rundt med hånden.

•  Legg elementet til vannet. Sakte senke sateng beaded element i det kalde vannet, legger det så flatt som mulig. Unngå å plassere elementet, slik at en hvilken som helst av perlene gni sammen som friksjonen kan svekke dem og, i noen tilfeller føre dem til å falle av.

•  Sug. Bløtlegg plagget i fem minutter slik at den milde vaskemiddel for å gjennomsyre flekker og lukt.

•  Rengjør beading. Undersøke beading for skitt og tørk dem med fingertuppene for å fjerne smuss og skitt.

•  Wash. Forsiktig beveger vannet over og rundt elementet. Plasser hendene under elementet og løft den litt, så la det falle tilbake til bunnen av badekar. Gjenta disse trinnene for noen få minutter, og deretter løfte plagget vekk fra sluket og la vannet ut av badekaret.

•  Skyll. Påfyll karet med kaldt vann og tilsett 1/4 kopp hvit eddik i vannet. Flytte vannet rundt stoffet et par ganger og la vannet ut. Fyll badekaret en gang til, flytte vann og forsiktig løft stoffet, så la ut vannet og forsiktig løft elementet ut av badekaret.

•  Dry. Legge sateng elementet flatt på et håndkle eller en rekke overlappende håndklær. Tillate elementet tørke helt før du henger. Unngå tørking fargede elementer i direkte sollys da det kan bleke og visne sateng.

Tips og advarsler


  • Oppbevar vintage satin element i en lufttett beholder på et kjølig, mørkt sted.
  • Hvis vintage satin beaded element er svært delikat, finne en klesbutikk rengjøring ekspert i ditt område for å rense det. Spør skred eller på systua på et lokalt universitet for anbefalinger.
  • Vask aldri satin i varmt vann; det vil miste 10 til 20 prosent av sin størrelse.