Hovudside

Slik fjerner Rust Fra Pool Plaster

by Walther

Slik fjerner Rust Fra Pool Plaster

Rust flekker i puss bassenger normalt oppstår når metallgjenstander på bassengbunnen. Mynter og brus eller øl bokser kan føre til rustflekker å utvikle seg i så lite som 24 timer. Det er viktig å unngå metallgjenstander fra å komme inn basseng, men når de gjør det er visse prosedyrer som kan fjerne de stygge rustflekker som utvikler på gips i bassenget.

Bruksanvisning


•  Slå pumpen til bassenget til av-stillingen. Ta på vernebriller, slik at du kan se flekken tydelig under vann.

•  Gni våt / tørr sandpapir på rust flekk på gips vegg. Hvis rust flekken er i nederste etasje av bassenget, feste sandpapir med duct tape til enden av et basseng pol. Dypp pol i bassenget og gni flekken med sandpapir. Sandpapir løsner og fjerner rust fra flekken.

•  Fyll en hvit sokk med 1 pund av kornet klor.

•  Plasser sokken på rustflekk ved å svømme ned og plassere den direkte på flekken, eller ved å knytte sokken til enden av bassenget pol og dyppe stangen ned i bassenget med sokken direkte på flekken. Hvis flekken er på gips vegg, tape sokken til flekken med med flere rader med maskeringstape. Den maskeringstape kan ikke holde i en lang periode, men nok for det å bleke flekken.

•  La sokken på flekken i to timer og deretter fjerne. Klor bør spre i dette tidsrommet og bleike flekken.

•  Slå pumpen til bassenget i på-stilling og la filter for å fjerne rustpartikler.

Tips og advarsler


  • Når du plasserer den hvite sokken med det granulære klor blekemiddel på en rustflekk, ikke fortsette å ta den bleike inn og ut av vannet som det kan bli eksplosive. Plasser sokken på flekken og la det til den bleike helt forsvinner i vannet. Hvis ikke alle av klor har forsvunnet på slutten av to timer, fjerne sokk og ikke plasser den i bassenget igjen.