Hovudside

Hvordan bruke en Intex Pool Patch Kit

by Walther

Hvordan bruke en Intex Pool Patch Kit

Intex bassenger vanligvis kommer med en patch reparasjonssett i ditt tilfelle bassenget utvikler et hull. Selv hvis settet ikke er gitt, kan du finne en på en pool forhandler eller direkte fra din pool forhandler. Disse pakkene har alt du trenger for å reparere side, bunn eller oppblåsbar ring på Intex basseng. Rengjør patch området godt for å fjerne eventuelle alger eller annen oppbygging. Ellers patching prosessen innebærer i hovedsak å bruke en selvklebende og plassere plasteret på bassenget.

Bruksanvisning


•  Rengjør hullet område på Intex basseng forsiktig, med en myk klut og løsning av mild vaskemiddel og vann. Unngå bruk av sterke rengjøringsmidler.

•  Skjær en lapp fra materialet som følger med oppdateringen reparasjonssett. (Bruk den klare lappen hvis du reparerer den øverste ringen.) Kutt ut en sirkulær form litt større enn hullet, ved hjelp av et par skarpe, rene saks.

•  luften ut av toppringen hvis hullet er plassert på den. På andre basseng deler trenger du bare å rengjøre søknad spot.

•  Klem vinyl sement på hele baksiden av lappen i et jevnt lag. Hvis hullet er på den oppblåsbare ring, plasserer sementen på ringen, så vel som baksiden av plasteret.

•  Plasser lappen over hullet og press i noen minutter for å hjelpe plasteret fester seg til overflaten. Legg en lapp på utsiden av bassenget også, hvis hullet er på omkretsen av bassenget.

•  Hold plasteret ned med en vekt, for eksempel en murstein i noen minutter, dersom hullet er plassert på bunnen av bassenget.