Hovudside

Hvordan å beskjære en Kwanzan Cherry Tree

by Walther

Hvordan å beskjære en Kwanzan Cherry Tree

Den Kwanzan kirsebær er en blomstrende kirsebærtre egnet for container hagearbeid, bonsai og landskap bruker. Treet er innfødt til Asia og er en av trærne på displayet på Cherry Blossom Festival i Washington DC Kwanzan kirsebærtrær ikke bærer frukt, så deres prime bruk er dekorativ. Disse trærne kan nå en høyde på 30 til 40 fot og krever full solen. Kwanzan kirsebærtrær kan dyrkes i hardførhet soner 5-9.

Bruksanvisning


•  Se over de grener av Kwanzan kirsebærtre og finne noen som er døde, syke eller skadet. Skadde eller syke greiner kan ha misfarging eller sopp på bark eller et åpent sår.

•  Kutt av døde, syke eller skadde grener på sitt krysset med den viktigste grenen eller bagasjerommet. Pass på at du ikke skjærer inn i bagasjerommet når du fjerner de døde eller skadet tre. Desinfisere beskjæring verktøy etterpå for å unngå å bære bakterier til de sunne delene av treet.

•  Fjern lavt voksende greiner som hindrer bevegelse under treet. Også skjære vekk nedover voksende grener.

•  Klipp av interiør grener som gnis opp mot andre grener. Også tynne ut interiøret baldakin for å tillate mer lys og luft til å passere gjennom. Forbedret luftsirkulasjon vil hjelpe avverge sykdom og sopp som kan infisere treet.

•  Skjær av grener som vokser altfor nær den sentrale stammen. Kwanzan kirsebærtrær gir best resultater når de har en hovedgren som vokser oppreist, referert til som en sentral leder. Hvis nye skudd utvikle seg ved eller nær den sentrale lederen, fjerne dem med små beskjæringssakser.

•  Trim tips av tre for å oppmuntre til ny vekst, noe som betyr flere blomster. Kwanzan kirsebær foretrekker å blomstre på nytt treverk snarere enn gamle.