Hovudside

Hvordan identifisere Black Walnut Trees

by Walther

Den svarte valnøtt treet har flere bruksområder, inkludert farging klær og andre tresorter. Valnøtter er også brukt til mat, mens tre blir brukt av interiørbutikker. Det kan ofte virke vanskelig å identifisere svart valnøtt trær i naturen, men det er en ganske enkel prosess hvis du vet hva du skal se etter. Svart valnøtt trær mister bladene om høsten, men ved å undersøke bark og blad arr du fortsatt bør være i stand til å identifisere den svarte valnøtt i vintermånedene. Følg en enkel steg-for-steg prosess for å raskt og enkelt identifisere svart valnøtt trær.

Bruksanvisning


•  Undersøk treets bark. Svart valnøtt trær har furet, mørk bark med en læraktig tekstur. Hvis treet har mistet sine blader som allerede er, undersøke lengden av hver lem og identifisere de "blad arr" eller de små arrene i barken når bladene faller av. Hver arr vil se ut som en opp-ned kløver i svart valnøtt arter.

•  Undersøk treets blader hvis tilstede. Svart valnøtt trær har finnete blader, som er grupper av blader motsatte hverandre langs skaftet av lem. De vil være i grupper på fem til 25 brosjyrer.

•  Undersøk treets lemmer eller skyter. Svarte valnøtts skudd vil ha et senter er fylt med en myk, løst pakket substans kjent som "marg", som er karakteristisk for denne art.

•  Se etter svart valnøtter. Valnøtter er store nøtter med en grønn skrog som til slutt blir en mørk brun eller svart som de mutter aldre.

Tips og advarsler


  • Unngå å få svart valnøtt juice på klærne. Det er svært vanskelig å fjerne.