Hovudside

Kan eukalyptustrær dyrkes fra Starts?

by Walther

Eukalyptustrær er giganter innfødt til Australia. De har blitt transplantert til flere andre regioner, og vokse med hell i varmt klima. Eukalyptustrær kan dyrkes fra "starter", eller ved hjelp av stiklinger, i de fleste hjem voksende situasjoner, så lenge de rette forholdene er til stede. Når de er modne, eukalyptustrær er veldig lett å vedlikeholde.

Utseende


Eukalyptustrær er svært høye, vokser til mer enn 50 meter, og er preget av hvite bark, grønne spydformede blader og mange frøkapslene.

Eucalyptus Seeds


Selv eukalyptustrær produsere hundrevis av frø pods, disse frøkapslene er ikke vellykkede metoder for forplantning for trærne. I stedet, suckers og saplings er de vanligste versjonene av forplantning.

Eucalyptus sette


Eucalyptus saplings, tilgjengelig fra de fleste tre barnehager, er enkle trær å plante og heve fra bunnen av. De er godt egnet til å varme områder, og krever noen svært generelle songen.

Voksende behov


Eucalyptus saplings, en gang plantet, trenger rikelig med lys og vann mens de er å etablere. De er mest vellykket plantet i åpne områder, hvor de ikke vil bli i skyggen av større trær. Når eukalyptustrær har modnet, de er motstandsdyktig mot tørke.

Bruksområder


Eukalyptustrær brukes for skygge og planering. Deres tre er nyttig som brensel.