Hovudside

Slik fjerner Rust fra et bad Sink

by Walther

Slik fjerner Rust fra et bad Sink

Rust flekker på badet vasken er forårsaket av overdreven mengder mineraler i din vannforsyning. Hvis du har en pågående rustflekk problem med hensyn til dine badekar, dusjer og vasker, kan det være lurt å ha et vannfiltreringssystem installert i ditt hjem for å unngå dette problemet. Bruke sterke kjemiske rengjøringsmidler som blekemiddel faktisk vil gjøre vask rustflekker verre, samt føre til skade på miljøet. Heldigvis finnes det alternativer til sterke kjemikalier tilgjengelig.

Bruksanvisning


•  Rengjør vasken på badet grundig med eddik og en skurebørste. Dette vil gi et bedre grunnlag når du prøver å fjerne rust fra vasken. Ikke bruk blekemiddel eller andre sterke kjemiske rengjøringsmidler.

•  Gni rustflekk ut med pimpstein og varmt vann. Du trenger bare å bruke en liten mengde press når du bruker en pimpstein for å fjerne rust fra porselen overflater. Sørg for å grundig våt pimpstein først for å unngå riper i vasken overflaten.

Sjekk rust området ofte, og skyll vasken med vann for å vaske bort det brune rester igjen av pimpstein. Holde skrubbing og skylling inntil rust flekken er borte.

•  Bland kremen av tartar og vann for å lage en rust-fjerning lim, hvis du ikke har en pimpstein lett tilgjengelig. Påfør fortid til rust-farget område av bad vasken og la det stå i noen minutter. Bruk en skurebørste for å fjerne rust flekken. Du må kanskje bruke på nytt lim flere ganger for å helt bli kvitt flekken.

•  Bland boraks og sitronsaft for å gjøre en enda sterkere rust-fjerning lime og bruke den til de fargede området. La lim tørke før skrubbing og skylle den bort.