Hovudside

Hvordan å behandle Veggedyr

by Walther

Hvordan å behandle Veggedyr

Veggdyr er en stor plage som synes å komme ut av ingensteds. Det finnes teorier om hvordan veggdyr fortsette å være et stort problem i USA, men for nå, veggdyr finne veien inn i ditt hjem hovedsakelig gjennom infisert møbler fra utleie steder, brukte møbler butikker eller kjøpe møbler fra venner eller fremmede, og kofferter fra på reise. Selv om veggdyr ikke spre sykdommer, er det likevel viktig å umiddelbart fjerne dem fra hjemmet ditt, slik at de ikke kan reprodusere, ødelegge dine møbler og la biter på huden din.

Bruksanvisning


•  fastslå om det faktisk finnes veggdyr i hjemmet, siden det er andre bitende skadedyr som edderkopper og maur. Å identifisere veggedyr, bruk en lommelykt for å lete etter små loppe-lignende feil med flate organer. Veggedyr er en åttendedel tommers til en kvart tomme lang og er brun-rød farge. Heldigvis kan veggdyr ikke fly, men de beveger seg raskt. Veggedyr egg er liten; man alene er omtrent på størrelse med et knappenålshode, selv om de vanligvis vises i klebrig klynger. Veggedyr foretrekker å leve i temperaturer på 70 til 80 grader F, som er temperaturen inne i ditt hjem. Sjekk for veggdyr i henhold madrasser, bak bilderammer, gjemt bak vegg- og gulvlister og i andre trange, men hule, sprekker. Veggdyr er aktive om natten og suger blodet ditt for å mate, etterlater hovne, kløen renner.

•  Finne ut hvilke rom har Veggedyr angrep. Veggdyr skjule som passasjerer i eiendeler, vesker, sko og klær; de kan også bli funnet i et rom langt borte fra soverommet ditt, hvis transportert dit gjennom dine eiendeler.

•  Forsegl befengt rom. Sett alle sengetøy, sengetøy og klær i tilknyttede poser for hvitvasking eller kasting, avhengig av alvorlighetsgraden av smitten. Ta din seng fra hverandre og sette madrasser og box springs utenfor. Ta fra hverandre sofaer og ta ned vinduet gardiner. Sjekk bak bildene under og inni sprekkene av vekkerklokken, inne på soverommet telefon, bak speil, i kommode og nattbord skuffer og bak og under alle møbler og eiendeler. Kaste alle tungt infisert eiendeler, spesielt de som er porøse som tre og som kan være vanskelig å fjerne alle veggdyr og deres egg. Fjerne hodegjerde og sjekke det for bedbugs. Også fjerne alle elementer fra undersiden din seng og sikre dem i plastposer.

•  hvitvaske klær, sengetøy og vindu gardiner minst 120 grader C for å drepe veggedyr. Kaste stoffer i tørketrommelen i minst tretti minutter. Sett i en ny vakuumpose og støvsuge alle overflater, spesielt tepper. Støvsuge dine sofa, stoler og innsiden av dresser skuffer og skap med vakuum er vedlegg. Dette gjør at du kan nå steder vakuum selv ikke kommer til. Tungt infisert sofaer og stoler trenger å bli kastet. Fjern vakuum posen, forsegle den av og tørk ned din vakuum med en fuktig klut dyppet i blekemiddel. Skrubb flater i de infiserte rom med blekemiddel og varmt vann; bruke en kopp blekemiddel for hver liter vann. Dersom det er ønskelig, gå over gulvene igjen med en damp vakuum.

•  Bruk caulk å fylle eventuelle sprekker hvor veggdyr og deres egg kan skjule seg, slik som under støping, ujevn gulv og i veggen sprekker.

•  Kontroller ofte etter tegn på ny Veggedyr infestation etter behandling.

Tips og advarsler


  • For ekstreme infestations, ansette en profesjonell skadedyrkontroller, som det er nødvendig å gjøre en svært grundig inspeksjon og behandling.
  • Kle deg riktig når du fjerner veggedyr. Dette omfatter vernebriller, gummihansker, en ansiktsmaske, lange bukser, en langermet skjorte og støvler. Endre ut av antrekket ditt hver gang du trenger til forlate infested rom.