Hovudside

Hvordan Hell av vannet og få vannet ut av en Pool Cover

by Walther

Hvordan Hell av vannet og få vannet ut av en Pool Cover

Så sommeren er her, og du er klar til å åpne bassenget, men det er ett lite problem. Din overbygg er fylt med vann, og du har ingen anelse om hvordan å fjerne det uten de skitne vann, blader og rusk faller i bassenget.

Har ingen frykt, er det noen enkle måter du kan gjøre dette.

Bruksanvisning


•  Kjøp en Pool Cover Siphon Pumpe: En av fordelene med denne lille gadgeten (bortsett fra å bruke den for å åpne bassenget om sommeren) er at du kan bruke den hele året til sug av vann som vil gi din overbygg seg selv en mye lengre levetid.

Alt du trenger å gjøre er å plassere vannlåsen på toppen av lokket og klem til vannet begynner å strømme. Den bruker tyngdekraften til å trekke vann ut så den stopper automatisk når dekselet er drenert og ingen elektrisk hook-up er nødvendig slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bli sjokkert. Et raskt Google-søk viser at dette elementet går for rundt $ 24,99 i gjennomsnitt. Rask og enkel.

•  Lag din egen Hevert. Få deg en anstendig størrelse slange eller langt rør. Stikke den ene enden i vannet på overbygg (være sikker på at det er helt under vann). Ta den andre enden av slangen og inhalerer kort og kraftig (men flytte rask - ellers vil du få en munnfull). Når vannet begynner å strømme, plasser slangen ned lavere enn nivået av vann (med andre ord peker slangen til bakken) og vannet fortsetter å strømme ut av seg selv.

•  Begynn Bailing. Hvis du ikke har en hevert eller slange tilgjengelig kan du alltid bruke ditt trofaste bøtte å kausjon ut nok vann til du er i stand til å fysisk løfte dekselet. Ikke gjør bruk av denne teknikken men hvis du har en i bakken basseng, eller hvis du ikke kan trygt nå vannet uten frykt for å velte. Det siste du ønsker å gjøre er å bli fanget opp i overbygg og få fanget.

Tips og advarsler


  • Ikke forsøk å kausjon vann hvis det er noen sjanse for at du kan falle ned på overbygg og få fanget.