Hovudside

Hvordan du ser å kjøpe en Orange Tree Fra Florida

by Walther

Hvordan du ser å kjøpe en Orange Tree Fra Florida

Ifølge University of Purdue, er det appelsintre den mest populære frukttre vokst i verden. Mange gartnere plante treet ikke bare for sin søte skuddpremie, men også for sin dekorative tilstedeværelse i gården. Florida vokser tre hoved sortar av appelsintre: ananas, Hamlin og Valencia. Du kan kjøpe disse trærne ved en barnehage hvis du bor i Florida. For de som bor utenfor staten, er det mange muligheter, enten gjennom kataloger eller på nettet, for å kjøpe disse trærne.

Bruksanvisning


•  Velg et tidspunkt i vinter for å kjøpe appelsintrær. Vinteren er når appelsintrær gå sovende, noe som gjør dem enklere å sende og transplantasjon i tunet med en redusert risiko for transplantasjon sjokk.

•  Se etter sitrus dyrkere sør for Polk County. Ifølge Absolutt Florida Guide, er det sørlige Florida der de fleste av appelsintrær dyrkes i staten. Finn barnehager rundt Lakeland, ned i Glades og nær Lake Okeechobee.

•  Ring barnehagen og spør om tilgjengeligheten av appelsintrær. Fordi appelsintrær er så populært, mange barnehager går tom for planter.

•  Shop på ulike elektroniske kataloger for å finne den beste prisen. Finn ut om barnehagen retningslinjer for retur. Det er viktig at det gir refusjon for appelsintrær som blir skadet eller leveres usunn til eieren.

•  Sjekk den oransje treet når den kommer. Se etter misfarging av bladene, barken og roten området. Returnere appelsintre hvis du merker at det har noen skader eller sopp sykdom.

Tips og advarsler


  • Velg et sted i hagen din som mottar seks til åtte timer av sollys, har godt drenerende jord og nok plass til å huse treets størrelse i modenhet.
  • Unngå å plante noen appelsintre med en soppinfeksjon, fordi soppsporer vil spre seg til de andre prydplanter.