Hovudside

Hvordan Raise Avocado Planter

by Walther

Hvordan Raise Avocado Planter

Heve en avocado treet krever tålmodighet og nøye oppmerksomhet på detaljer. Avokado trær krever godt drenert jord, spesielt i vintermånedene, fordi de er utsatt for rot råtne. Avokado planters ofte lage små pitcher hauger når plante trær for å bidra til å kontrollere vannstrømmen for å hindre rot råtne oppstår. Avokado vokser best i Middelhavet miljøer, og trenger beskyttelse mot sterk vind siden de har sensitive bjeffer. Trærne vanligvis er plantet slik at de får bare morgensolen når først plantet for å beskytte dem mot ekstrem varme.

Bruksanvisning


•  Kjøp en sunn avocado frøplante. Velg en som ikke har visnet blader, og inneholder sunt grønt bladverk uten brune flekker.

•  Velg et sted å plante avocado treet. Plante avokado på nord eller østsiden av huset for å gi det litt skygge og beskyttelse. Sjekk at stedet har godt drenert jord.

•  grave et hull to til tre ganger bredere enn beholderen. Prøv å holde hullet så dypt som roten ballen. Skjær bort den nederste fra barnehagen container, og nøye plassere anlegget i hullet. Skjær langs siden av barnehagen potten for å fjerne det helt fra anlegget. Bland jord med 50/50 med kompost og sand; deretter etterfylle hullet.

•  Vann anlegget i godt når du først plante den i sitt nye miljø. Du trenger ikke å vanne avocado ganske så mye om vinteren hvis det er en våt vinter. Kjølig og fuktig jord vil gjøre avocado tre utsatt for rot råtne. Vanne planten regelmessig i løpet av våren og sommeren for å holde jorda fuktig. Bruke et drypp system som drypp emittere å vanne trærne langsomt og dypt ved å bruke ¼ til ½ gallon per time for 3 til 4 timer, spesielt på varme dager med temperaturer på over 100 grader F.

•  Gjødsle avocado treet etter det første året. Bruk en balansert sitrus gjødsel en gang i året, er forsiktig med å følge instruksjonene på etiketten.

•  Trim skjørt av avocado trær. Dette vil hindre at gnagere fra å skade treet. Prøv å unngå beskjæring når det er mulig fordi avocado tre tynner seg naturlig.

•  Beskytt avokado trær mot frost. Når temperaturen kommer under 32 grader F, vikle treet med tunge tepper og plast for å hindre at kald luft fra å skade treet.