Hovudside

Wild Fig Tree Leaves

by Walther

Wild Fig Tree Leaves

Det er mer enn en type av vill fig treet, og bladene er forskjellige i størrelse, utseende og tekstur. Vill fikentrær er en type ficus, som er en del av morbær familien. Den ville fikentre blad som de fleste kjenner igjen tilhører fiken som bærer frukt: Ficus carica. Mens noen fikentrær er dyrket, spesielt Ficus carica, de vokser i naturen også.

Identifikasjon


Wild Fig tre bladene kan lett identifiseres. Fordi vill fikentrær er en type ficus, de har en karakteristisk melkeaktig saft. Hvis stammen av en vill fikentre blad er ødelagt eller skadet, bør en hvit melkeaktig væske komme ut.

Geografi


Wild Fig tre bladene kan bli funnet i en rekke soner hvor plantene vokser naturlig. For det meste, de vokser i soner 10 og 6. I sone 10, der Ficus altissima, aspera og benjamina vokse, er den gjennomsnittlige årlige minimumstemperaturen mellom 30 og 40 grader Fahrenheit. Sone 6, hvor Ficus carica vokser naturlig, er enda kaldere, med en gjennomsnittlig årlig minimumstemperaturen mellom -5 og 5 grader Fahrenheit.

Kjennetegn


Vill fiken tre bladene er forskjellige i utseende, avhengig av belastningen av treet. Ficus altissima har bein-farget årer og læraktige blader. Ficus aspera har påpekt, tynne, lysegrønne blader som er ca åtte inches lang. Bjørkefiken bladene er 03:58 inches lang, oval og læraktig. Ficus Carica bladene er større og flikete, med en grovere tekstur.

Skadeinsekter


De vanligste insektplager av vill fiken tre bladene er typer skalaer. Skala insekter er generelt flat; noen av dem har rustning, og noen produserer ørevoks slam som kan sees på ville fig treet blader. Noen typer skjell funnet på vill fikentrær er middelhavsfiken skalaer og Florida rød skala.

Sykdom


Mosaikk virus er den vanligste sykdommen som er visuelt tydelig på ville fig treet blader. Hvis anlegget er infisert, vil bladene har gule eller lys oransje flekker flekkete hele, og venene i bladene vil se blekere enn vanlig. Det er ingen behandling for mosaikkvirus.