Hovudside

Slik fjerner Candle Wax Fra stoffservietter

by Walther

Slik fjerner Candle Wax Fra stoffservietter

Stearinlys legge lys og varme til rom og blir ofte brukt til å dekorere. Stearin søl ofte på overflater og kan være frustrerende å fjerne. Hvis stearin søl på dine klut servietter, kan du berge servietter i stedet for å kaste dem bort. Stearinen må fjernes så snart som mulig for å hindre at voks fra stikke til stoffibrer, noe som gjør det vanskeligere å fjerne.

Bruksanvisning


•  La stearinen helt herde. Hvis voks fortsatt vises myk, fylle en forseglet pose med is og plassere den på voks for å herde den. Du kan også plassere klut serviett i fryseren.

•  Skrap stearinen av klut serviett forsiktig med en plast maling skrape.

•  Sett i jern og vri den til den laveste innstillingen for stoff.

•  Dekk voks flekken med papirhåndklær eller en papir pose dagligvarer. Trykk på varmt jern på toppen av arket. Dette vil myke opp voksen. Når voksen myker, vil det ta opp det. Gjentatte ganger bruke varme til området før du fjerner voks. Rotere papirhåndklær eller papirpose hver gang slik at papiret kan absorbere voks.

•  Påfør en kommersiell flekkbehandling på flekken. Hvitvaske klut servietter ved å følge rengjørings instruksjonene på omsorg etiketten. Unngå å plassere stoffservietter i tørketrommelen etter at du vasker dem da dette kan gjøre flekken permanent. Undersøke servietter for å sikre at du fjernet flekken helt og henge dem opp til lufttørke.