Hovudside

Lucky Bamboo Care Instruksjoner

by Walther

Lucky Bamboo Care Instruksjoner

Dracaena sanderiana, mer kjent som heldig bambus, er en populær potteplante i USA. Det er faktisk ikke en del av bambus familie i det hele tatt, men snarere en del av en mangfoldig familie av liljer og andre potteplanter. Kinesisk kultur esteems heldig bambus som en plante som vil bringe sine bruker velsignelser som lykke, rikdom og lang levetid. Selv stilken av de heldige bambus planten ikke vokser svært raskt, vil bladene vokser fra toppen blomstre med riktig pleie.

Bruksanvisning


•  Plasser de heldige bambus stilker i en vase eller lignende dekorative container. Klare beholdere fungerer godt fordi de lar deg se stilker og steiner inni.

•  Fyll opp til 3/4 av beholderen med dekorative steiner, og pass på at stilkene av heldig bambus opphold på plass som du ordne steiner rundt dem. Fargede steiner, klinkekuler og til og med naturstein alt fungerer bra for dette formålet. Du kan selv velge steiner for å matche innredningen av rommet der du vil beholde den heldige bambus.

•  Hell fluor-fri flaskevann inn i beholderen til den er ca 3/4 av veien full. Selv om du kan bruke vann fra springen, de fleste områder legge fluor til sitt vann fra springen, og heldig bambus er svært følsom for fluor.

•  Plasser den heldige bambus på et sted som er lyse, men ikke får direkte sollys.

•  Hold heldig bambus stilker på plass, hell alt vannet ut av beholderen og erstatte den med friskt fluor-fri vannflaske minst en gang per måned. Skifte vann ukentlig er en enda bedre måte å ta vare på din heldig bambus.

•  Gjødsle den heldige bambus hvis det begynner å gulne og har hatt sin vannet skiftes ukentlig. Velge en plantegjødsel uten mange salter, som salter kan føre til at bladene av planten for å dø.