Hovudside

Husholdningsartikler til Fjern Sennep Flekker

by Walther

Husholdningsartikler til Fjern Sennep Flekker

Sennep er en lys gul krydder som inneholder gurkemeie, noe som betyr at det lett flekker. Imidlertid kan sennep flekker fjernes med en rekke standard husholdningsartikler fra eddik til oppvaskmiddel. For eldre, set-in sennep flekker, bruk en kniv eller et kredittkort og skrape sennep av plagget eller stoff. Hvis du har samme type sennep likevel, legg den på flekken og la det sitte. Dette fukter området igjen, slik at flekken er lettere å løfte.

Alkohol


Å løfte en flekk med alkohol, bland sammen tre deler oppvaskmiddel og en del teknisk sprit. Bløtlegg flekken i denne blandingen i ti minutter eller mer. Når den har blitt gjennomvåt, kjøre det gjennom varmt vann. Dersom flekken fortsatt ikke løftet, gjenta denne prosessen og deretter gjøre tøyet som vanlig. Mens stoffet er soaking, kan flekken ser mørkere, men det vil skylle ut.

Oppvaskmiddel


Noen ganger sennep farget stoffer kan ikke være gjennomvåt, hvis det er på en sofa for eksempel. Hvis dette er tilfelle, å kombinere to deler vann og en del oppvaskmiddel. Bruk en svamp eller klut og tørk området, ikke skrubbe det fordi dette kan spre flekken. Deretter utslette det tørke også.

Eddik


En blanding av en halv teskje oppvaskmiddel, kan en halv kopp med vann og noen dråper hvit eddik brukes på flekken og igjen for å sitte i ti minutter. Skyll, tørk og vask som du normalt ville.