Hovudside

Er Gerber Daisies Toxic?

by Walther

Er Gerber Daisies Toxic?

Gerber tusenfryd er også kjent som den afrikanske tusenfryd, Veldt tusenfryd, Transvaal tusenfryd og Barberton tusenfryd. Gerber daisies vil ikke føre til symptomer forbundet med planteforgiftning hos dyr og barn, fordi de er ikke-toksiske, selv om inntak av en hvilken som helst plante kan forårsake uønskede bivirkninger.

Menneskelig potensial


Svelging av gerber tusenfryd av mennesker vil ikke føre til symptomer på planteforgiftning. Gerber tusenfryd er ikke giftige for mennesker, men de kan forårsake symptomer på en allergisk reaksjon ved svelging. Choking er en av de største farene ved anlegget inntak og oppstår som oftest hos barn.

Animal Potential


Gerber daisies inge av dyr som katter, hunder og hester vil ikke føre til alvorlige helseeffekter. The American Society for Prevention of Cruelty å Animals sier at Gerber tusenfryd er ikke giftig for dyr. Dyr kan lide av noen gastrointestinale ubehag etter inntak av alle typer plantemateriale, men.

Forebygging / løsning


Dersom utilsiktet inntak av gerber tusenfryd oppstår og forårsaker bivirkninger hos mennesker eller dyr, bør du oppsøke lege eller veterinær så snart som mulig. Ta en prøve av tusenfryd med deg for å ha anlegget identifiseres.