Hovudside

Yard dekorasjoner laget med leire potter

by Walther

Lag fargerike planters du kan bruke som verftet dekorasjoner med leire potter, mosaikkfliser og akrylmaling. Leire potter er billig planters som du kan utbrodere som passer din landskapet design. Enkle verftet dekorasjoner vil legge stil til noen plass uten å bryte bank.

Mosaic Clay Pots


Dekorere leire potter med mosaikkfliser å skape et mønster eller en tilfeldig design. Du kan kjøpe små mosaikkfliser fra hobbybutikk, eller du kan benytte deg av ødelagte keramikk og farget glass fra husholdningsartikler.

Å bryte keramikk eller tykke glass elementer, forsegle objektene i en plastpose, pakk dem i stoff som et håndkle og treffe dem med en hammer. Fest brikkene til leirpotter med vanntett lim, Flytende Nail fungerer bra, eller thinset. Hvis du foretrekker en bestemt design, lage omrisset av mønsteret på leire potten med en permanent markør, og deretter fylle på med mosaikk.

Når limet er tørt, kan du fugemasse overflaten av mosaikk å fylle i sprekkene mellom keramikk. Husk å vaske bort all fugemasse rester på ansiktet av keramikk og glass før fugemasse tørker. Varmt vann og en svamp vil fungere fint for denne delen av prosjektet. Dekorere hagen din med de fargerike leire potter fylt med blomster eller urter.

Maleri Clay Pots


Du en også male leire potter å legge farge og gavepapir til verftet dekorasjoner. Først rense potter ved å dyppe dem i varmt vann i en time eller så. Dette vil gjøre det enkelt å fjerne noen klistremerker som kan være på potten.

Sørg for at dine leire potter er helt tørt før du begynner å påføre malingen. Akryl maling fungerer bra på leire potter; bare bruke hvilken som helst farge som du liker med en svamp pensel for å eliminere penselstrøk. Husk å male 4 inches eller så inni felgen på potten. La base coat tørr, og deretter lage et design, hvis du vil, ved hjelp av en mal eller en sjablong for å legge til bilder rundt omkretsen av potten. Du kan også frigjøre hånd en design hvis du er kunstnerisk.

Et annet maleri metode du kan bruke på leire potter er å svamp maling ytterligere to farger over base coat. Du trenger en liten sjø svamp og en papptallerken å skape denne effekten. Dypp svampen lett i maling, deretter DAB den på papir for å fjerne det meste av malingen før du berører den lett mot utsiden av potten. Berør malt siden av svampen til potten, deretter fjerne den uten å smøre malingen. Fortsett å DAB på svampen maling inntil potten er delvis dekket. Du bør likevel være i stand til å se den grunnfarge gjennom svamp merkene. Avslutt med den tredje farge, snyltende det på å fylle eventuelle hull igjen av den første svamp.