Hovudside

Slik beskytter Tulip pærer

by Walther

Slik beskytter Tulip pærer

Med blomster som varer i uker, og vises i en rekke farger, kan tulipaner forsterke skjønnheten i enhver hage eller blomsterbedet. I tillegg til å gi en regnbue av farger og uker for å nyte sin skjønnhet, tulipaner også tiltrekke gnagere. Ekorn, gjengen og mus spiser tulipaner fordi pærene har en søt smak. Dessverre tar det ikke lang tid for disse gnagere og skadeinsekter å fullstendig ødelegge en hel blomst seng full av tulipaner før de har en sjanse til å blomstre. Med noen få teknikker, kan du beskytte tulipaner og deres pærer året.

Bruksanvisning


•  Plant tulipaner i løpet av senhøsten og tidlig vinter for å beskytte dem mot flere sykdommer. For å beskytte pærer fra Augusta sykdom, anbefaler Tulip Verden nettstedet vente til utetemperaturen synker under 9 grader Celsius eller omtrent 48 grader Fahrenheit.

•  Hindre blomsten pære sykdommen kjent som botrytis ved å behandle tulipaner før planting. Dekk pærene med en plante soppdreper behandling og deretter plassere pærene i jorda. Legge et lag med sand over pærene til ytterligere forhindre dette anlegget sykdom påvirker dine tulipaner.

•  Forsvar tulipaner fra wireworms som borer seg ned pærene ved å jobbe diazinon pulver i jorden av tulipan planting området. Bruke pulver på toppen av jordsmonnet og arbeidet i jorden til en dybde på 8 inches. Dekke pærene direkte med pulver og deretter plante i diazinon forbedret jord. Ytterligere hindre wireworms ved sprøyting malathion på voksende tulipaner.

•  Skjær en del av netting måle en fot bredere på alle sider enn tulipan tomten; bruk ledningen snips å kutte nettingen. Legge delen av maske på overflaten av planteområdet. Gnagere kan ikke grave gjennom mesh, men tulipaner lett spire opp gjennom hullene i netting. For best resultat, bruk en maske med hull som måler ca 1/2 cm i bredde eller diameter, som denne størrelsen gjør at tulipan stilkene å vokse gjennom, samtidig som det hindrer gnagere fra å komme til pærene.