Hvordan Fest baseboard Molding


Feste en baseboard molding er ikke så vanskelig hvis du tar deg god tid og få nøyaktige målinger før du gjør noen kutt. Vær forsiktig med å gjøre nøyaktige snitt til å legge ut de rette vinkler på støping. Arbeider rundt hjørner ofte krever at du klippe endene av molding på en vinkel, og eventuelle mellomrom i hjørnene kan gjøre baseboard molding ser dårlig.

Bruksanvisning


•  Legg den baseboard molding ut på gulvet mot veggen for å se om du trenger å trimme noen av molding for å gjøre det passer. Markere oversiden av molding med en blyant hvor eventuelle kutt må gjøres.

•  Marker alle vinkler som trenger å bli kuttet på oversiden av molding med en rett kant for å markere vinkelen. Plasser tre molding i gjæringssag boksen og linje blyant mark opp med gjæringssag.

•  Skjær baseboard molding med sagen til å passe og bruke en fin-sandpapir for å fjerne eventuelle grove kanter på støping. Still baseboard molding mot veggen for å kontrollere at den passer langs veggen og ved hjelp av en hammer, sikre molding til veggen med ferdig negler.

•  Plasser en perle av caulk langs toppen og bunnen av støpe med et rør av kittet og en fugemasse pistol for å tette bunnplate støping langs veggen. Rens av overflødig fugemasse med en fuktig papirhåndkle.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri en innramming hammer for å installere baseboard molding eller det vil forlate Gouges i støping.
  • Vær forsiktig med å huljern støping eller veggen med hammeren.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler