Hovudside

Broken Oppvaskmaskin Rack tips

by Walther

Det kan være frustrerende å eie en oppvaskmaskin for noen år som går helt greit, men merker stativene inne er raskt forverret. Selv om mange produsenter tilbyr rack-erstatninger for en pris, de er ikke billig, og du kan være bedre å prøve å bare reparere de fleste problemene selv. En bit av tidlig vedlikehold kan gå langt mot å stoppe et lite problem fra å bli en stor en.

Spiss Problemer


Bøyde pinner eller rustne eller mangler tips synes å lede mange oppvaskmaskin eieren klager, men heldigvis disse er ganske enkle reparasjoner hvis du fange dem tidlig nok. Utstikkerne er laget av metall og har en gummiert beskyttelsesbelegg som ofte kommer av etter mange vask.

Det finnes en rekke oppvaskmaskin lappesaker tilgjengelig på nettet for rundt $ 10 som inkluderer erstatning gummi tips i tillegg til andre elementer som reservehjul eller skruer, men du kan også kjøpe en billig plastbelegg fra jernvarehandel for å gjøre jobben. Ofte vil jernvareforretninger også bære spiss erstatnings tips og du kan spare penger ved ikke å måtte kjøpe en hel kit hvis dette er det eneste problemet. Bøyde pinner kan ofte forsiktig flyttes tilbake i posisjon uten skade, men vær forsiktig med å bryte av spiss når reposisjonering det.

Gli eller skyve mekanismen


Hvis du har problemer med å skyve ut din topp eller bunn rack, må du først kontrollere om det er et element fast i stativet for eksempel en kniv eller annet redskap som ligger i veien for det. Deretter kontrollerer hjulet mekanisme og sporet den glir inn for å være sikker på at det er riktig stilt opp og ingenting er fastkjørt den. Hvis det er den øvre kurven, være at alle elementene er riktig tilkoblet. Det er vanligvis kontakter som glir inn i hullene i glid som kan komme ut av stilling fra mekanismen og slett trenger å bli omplassert.

Av og til kan du støte på alvorlige rustproblemer i nærheten hjulakselen som må tas opp. Du kan prøve å sand akselen selv å fjerne rust, men det anbefales at du erstatter den. Mange produsenter har deler du kan bestille på nettet og det er diagrammer og instruksjoner for riktig å reparere varen er tilgjengelig på en rekke oppvaskmaskin del nettsteder.