Hovudside

Formålet med Drill Press

by Walther

Formålet med Drill Press

En søyleboremaskin er en av de mest allsidige verktøy i noen butikk. Vanligvis forbundet med metall fresing og maskinering, har det nok av formål for en hvilken som helst butikk metall eller tre.

General Purpose


Uavhengig av mediet som brukes, den grunnleggende hensikten med en søyleboremaskin er å bore helt rett hull. Materialet legges på et gjerde vinkelrett på borehodet og borehodet senkes.

Maskinering


En bore trykk, på grunn av sin presisjon og kontroll, blir ofte brukt til å bore inn i metallet til å lage enkle hull eller tråder eller også i noen tilfeller forme metall.

Mortising Wood


Fordi en søyleboremaskin gjør mester vinkelrette hull det er et utmerket verktøy for å gjøre det mortise del av en mortise og tenon felles i tre. Det er spesielle vedlegg for å gjøre denne jobben enda enklere.

Sliping


Spesiell drill / tromme slipe vedlegg kan kjøpes for å lage en nøyaktig multispeed tromme sander. Disse verktøyene er perfekt for kurver og runde kanter og hull.

Dreiebenk


Med litt arbeid kan du slå en drill trykk i en vertikal dreiebenk. Dette gjør at du kan slå forskjellige former fra lager til mange ting, inkludert bordben.