Hovudside

Typer av Avocado Trees in Florida

by Walther

Typer av Avocado Trees in Florida

Den første avokado (Persea americana) tre ble brakt til Florida fra Sør-Amerika i 1833, ifølge Florida State University. Disse trærne er primært dyrket i Miami-Dade og Collier fylker i Florida, selv om treet er til stede i begrenset antall andre fylker. Klassifisert som en eviggrønn, den kommer i tre varianter og når en høyde på ca 30 meter i modenhet.

West Indian Avocado


Den vestindiske avocado først kom fra tropiske lavlandet i Mexico og Mellom-Amerika, og er den minst tolerante av kaldt vær, selv om de har et høyt salttoleranse. Trærne produsere frukt som er litt vassen i smaken, i henhold til Texas A & M University, og er primært brukt som grunnstammer. Treet blomstrer mellom februar og mars, og produserer frukt som veier mellom 1 og 5 kg., Med en læraktig-glatt hud tekstur.

Meksikansk Avocado


Meksikanske avocado trær er den mest kulde-bestandig av de tre avokado varianter, men det er også den minst salt tolerant, ifølge Texas A & M University. Fruktene av den meksikanske avocado sjelden vokse seg større enn £ 1, og er svært utsatt for sykdom på grunn av deres tynn hud. Fruktene modnes mellom juni og oktober, med treet i blomst i januar og februar.

Guatemalas Avocado


Guatemalas avokado er mye brukt til å lage hybrider med de to andre varianter av avokado, og kan betraktes som et mellomledd mellom dem. Treet kommer fra de tropiske høylandet i Mellom-Amerika, og produserer frukt som veier mellom 1/2 kg til så mye som 5 kg. Treet blomstrer mellom mars og april og produserer moden frukt mellom september og januar. Guatemalas-West Indian hybrid avokado produsere det meste av mid-sesongen frukt i Florida.