Hovudside

Hvordan Cut Austrees for Planting

by Walther

Austrees er vakker og gir mye skygge, og kan være dekorative tillegg til noens eiendom. Hvis de er gitt forsvarlig behandling, kan de vokser svært raskt og trives under nesten alle forhold. Selv om sine blader og grener kan forårsake et rot, og selv være en brannfare i sjeldne tilfeller, austrees mange mennesker anlegg for sin skygge og milde skjønnhet. Austrees er faktisk Willow hybrider, så de krever mye av den samme omsorg som piletrær. Hvis du har bestilt austree borekaks, følger et par enkle trinn for å få dem klar for planting.

Bruksanvisning


Bruksanvisning


•  Forvent nye austree borekaks å se visnet når du kjøper dem. Dette er på grunn av pakking og frakt prosess. Men se nøye på deres base; de bør ha rot knopper. Hvis det ikke er noen rot knopper, eller sapling ser ut til å være tørket ut, trimme bunnen med en skarp kniv eller beskjæringssakser på en 45 graders vinkel.

•  Sett sapling i en vase med vann. Tillate 7 til 14 dager for røttene å dukke opp før du går videre med å plante treet.

•  Grav hullet to ganger størrelsen på roten ballen på din austree.

•  Gi jord du har fjernet et løft med litt ekstra kompost, for å gi det nye treet ernæring. Bruk en 50/50 ratio av kompost til jord.

•  Plasser austree i hullet du har gravd, og fylle jord i rundt det. Klapp jorden godt ned for å eliminere eventuelle luftlommer.