Hovudside

Hvordan rense og fjerne lukt Din Toalett

by Walther

Hvordan rense og fjerne lukt Din Toalett

Holde toalett ren og frisk er viktig. Hindre bakterier og bakterier fra å leve i toalettet er spesielt viktig hvis du har små barn. Hvis du er bekymret for at blekemiddel kan være skadelig for barn og kjæledyr, din septiktank eller byens avløpssystem, lære om noen effektive, uventede alternativer for å rense og fjerne lukt din toalett.

Bruksanvisning


•  Slipp to tabletter av Alka-Seltzer inn på toalettet. Vent 20 minutter, børste ren og flush. Natriumbikarbonatet og bruse av Alka-Seltzer tabletter vil rense og friske toalettet.

•  Hell 1 ts. Cascade oppvaskmiddel i toalettet. Pensle toalettskålen godt og la den sitte i 10 minutter. Pensle toalettskålen igjen og flush. Fosfater i Cascade vil skape en skinnende rene toalett.

•  tømme en pakke av Kool-Aid i toalettet og skrubb med en toalettbørste. Spyl toalettet. Den sitronsyre i Kool-Aid vil rense og fjerner lukt bollen.

•  Hell 1/4 kopp Listerine munnvann inn på toalettet og la den sitte i 30 minutter. Pensle bollen ren og flush. De antiseptiske kvaliteter av munnvann dreper bakterier og alkohol renser og frisker opp inne toalett.

•  Hell 2 ss. Tang drevet frokost drink mix i toalettskålen og la sitte i 15 minutter. Pensle løsningen med en toalettbørste og flush. Den sitronsyre i Tang fjerner flekker, og renser og frisker opp inne toalett.