Hovudside

DIY Tripod Camp Krakk

by Walther

DIY Tripod Camp Krakk

Kompakt, lett og praktisk å sette opp omtrent hvor som helst, er et stativ camp krakk en ideell plass for å ta camping, fiske eller ha for hånden i hagen skur. Det også en ganske rask, enkel møbel som nybegynnere kan gjøre. For relativt lav pris, kan du ha en DIY stativ camp krakk mer holdbare, lettere å reparere, bedre utseende, og trolig like komfortabel som noe du kan finne i en camping varer butikken.

Bruksanvisning


•  Bruk et målebånd for å finne midten av hver plugg. Bor et hull stort nok til å enkelt passe bolten på dette punktet gjennom hver plugg. Finne midten av den ene ende av hver tapp ved å tegne linjer vinkelrett på tvers av diameteren, noe som gjør en "X". Bore et lite hull i midten.

•  Plasser en skive på bolten. Træ bolt gjennom hullet i midten av en plugg. Sett bolten gjennom øyet på øye-hull bolt. Træ bolten gjennom midten av den andre plugg, slik at øyet hullet bolten er klemt mellom de to plugger. Plassere en andre skive på enden av bolten før capping enden med acorn mutter.

•  Tre øye-hull gjennom hullet i midten av tredje plugg. Legg en skive på enden og lokket med en eikenøtt mutter. Stram begge nøtter med en skiftenøkkel.

•  Skjær en likesidet trekant med sider ca 14 inches lang fra lerretet. Kutte ytterligere tre små likesidet trekant med sider omtrent tre inches lang fra den gjenværende materiale. Sy de tre små trekanter på hvert hjørne av større trekant. Brett over hver side av den store trekanten om ¼ tomme og sy på plass.

•  Lag et lite hull gjennom begge lagene om en tomme i fra hvert hjørne av lerretet trekant. Sett en malje i hvert hull. Fest på plass med pakningen setter og hammer.

•  Sett treskruer gjennom maljene. Skrue hver skrue i hullet ved enden av hver tapp, for å sikre lerretet setet på plass.

Tips og advarsler


  • Pass på at hodet på skruene er stor nok til ikke å slippe gjennom maljer.