Hovudside

Hvordan Trekke Kontormøbler

by Walther

Hvordan Trekke Kontormøbler. Noen ganger kontoret trenger bare et nytt utseende. Du kan legge til nytt liv til slitne, gamle leter møbler for kontor etter bare reupholstering det. Det er mye enklere enn du kanskje tror, ​​og reupholstering kontormøbler selv vil spare deg mye penger. Følg disse trinnene for å få jobben gjort.

Bruksanvisning


•  Reparer eventuelle skrivebord eller arbeidsstasjoner overflater som er tre og peeling. Bare stripe og sand det, så flekker på tre og lakk eller lakk det. Før du arbeider på tre, fjerne trekket. Hold fjernet møbeltrekk for å fungere som et mønster når du skjærer den nye møbeltrekk.

•  Velg en passende møbelstoff for den type kontor du kjører og i en farge og stil som vil matche kontor innredning. Fargebruken er helt akseptabelt i enkelte virksomheter. Pass på at stoffet du velger er av høy kvalitet, slik at det vil vare i mange år med tung bruk. Middels tunge stoffer er et godt alternativ.

•  Sett på plass eventuelle sitteputer før du reupholster stoffet. Hvis du leter etter en bærekraftig måte å reupholster kontormøbler, sørg for å velge skum som ikke har blitt behandlet med bioakkumulerende. Naturlig latex skum er et godt alternativ, og er også svært slitesterk.

•  Plasser fjernet biter av møbeltrekk på den nye stoff og bruke bitene som et mønster for å hjelpe deg å kutte de riktige store biter. Gi deg selv en ekstra tomme rundt kantene for gi. Stift møbeltrekk til møbler. Behandle den nye møbeltrekk med en flekk vakt hvis ønskelig.

Tips og advarsler


  • Unngå å plukke møbelstoff som er for tunge siden de er vanskelig å bruke.