Hovudside

Hva Blomster se bra ut med hortensia?

by Walther

Hva Blomster se bra ut med hortensia?

Ballen lignende sett buketter av hortensia er masse eller fokale blomster for horisontal, trekantet, vertikal, Hogarth kurve og frittstående ordninger. De store blomster er vakre i ordninger med blandede blomster. Den hvite, grønne og farget bakgrunn av hortensia forårsaker andre blomster å skille seg ut i en ordning.

Formelle ordninger og buketter


Masse blomster av PeeGee eller mophead hortensia er elegant ledsaget av roser, orkideer, nelliker og Calla liljer i bryllup buketter og blomsteroppsatser. De store oppblomstringer gi volum til et alter kurv med Gladiolus, tuberoses, gerbera tusenfryd og liljer. Blå, hvit, lavendel og rosa hortensia blanding med hvite, rosa og burgunder roser, Callas og orkideer.

Tabell Arrangements


Stammer av rosa kjæreste roser, ryllik, kosmos, tusenfryd, og Amaranthus er ledsaget av en eller to Oakleaf eller Peegee hortensia blomstrer i center og bord ordninger for sommer og høst. Bland solsikker, svart-eyed Susans, katten haler og oransje nelliker med hortensia for et fall midtpunktet. Tørket hvit hortensia kan blandes med friske eller tørkede gule roser og røde nelliker gjennom hele vinteren og våren.

Store skjermer


Rhododendron, rosa peon, blå riddersporer, oransje Zinnia, gul dag lilje, er rust eller bronse Fuji mødre og gule eller burgunder løvemunn lagt til hortensia for en fantastisk høst arrangement i en høy vase eller kurv. Sett hortensia i en krans skjema med evergreens, bær kvister og dype røde nelliker for en ferie skjerm. Hvite Gladiolus, blå hortensia, hvite liljer og roser dekorere stor kurv skjermer og kandelabre i et bryllup. Tørkede roser, strawflowers, ryllik og statice kombineres med hortensia i store kranser.