Hvorfor er min nye sheetrock i et nybygd garasje mildewing?


Innendørs mugg er en konstant kamp for hus. Du kan redusere risikoen for muggvekst, men det er umulig å fullstendig eliminere muggsporer fra luften. Selv sheetrock gips er mugg-resistente, er det fortsatt mulig for mugg å vokse i et ideelt miljø.

Årsak


Muggvekst favoriserer områder med høy fuktighet og lav ventilasjon. Mange tenker ikke lufting deres garasje, spesielt hvis de ikke bruker det veldig ofte. Garasjer er ofte mindre isolert som lar fukt siver inn. Materialet i din Sheetrock kan også hjelpe en mold problem sammen. De vanligste materialene er gips presset mellom to ark. Papir er porøs, så det vil trekke inn og holder på fuktighet, noe som gjør mugg mer sannsynlig å vokse.

Fjerning


Det er ikke mulig å fullstendig eliminere mugg hvis den har vokst til et porøst materiale, så den enkleste måten er å erstatte det berørte området av ark rock. Hvis mugg er bare på overflaten av sheetrock, kan du bruke et blekemiddel og vann for å rengjøre overflaten.

Forebygging


Selv om du er i stand til å rense mugg, vil det bare vokse tilbake på din ark rock hvis du ikke løse problemene som forårsaket det å vokse i første omgang. Hvis luften i garasjen din er konstant fuktig, kan du bruke en avfukter regelmessig for å trekke fuktighet ut av luften. Du kan også sette en dampsperre bak sheetrock for å hindre fuktighet fra siver gjennom veggene i første omgang, men dette vil kreve at du dekonstruere og gjenoppbygge alle veggene.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler