Hovudside

Hva er en god Plexiglass Polisher & Scratch Remover?

by Walther

Plexiglass er en glass-lignende plast, som vanligvis finnes på bil lys dekker, akvarier og noen hjemme og bygnings vinduer. Som plexiglass er mer holdbare, og mindre sannsynlighet for å sprekke og knuses, det kommer også med en dyrere prislapp enn glass. Dette betyr at det er viktig å polere og beskytte plexiglass, skifter ut hele stykke plexiglass kan være kostbart. Lexan og Plexus er de to mest solgte plexiglass polerings og skrapefjernere.

Lexan


Lexan er en merkevare av produkter utviklet for å rense og beskytte plast og plexiglass. Dette produktet kommer i tre stiler, # 1, # 2 og # 3. Lexan # 1 er laget for å rense og polere. Det fjerner skitt og buildup, og også gjelder et lag med voks som blokkerer støv og bidrar til å hindre skrape. Ved hjelp av dette produktet to ganger i uken vil hindre skyet film som noen ganger danner på plexiglass. Lexan # 2 gnir ut små, fine riper, samtidig som etterlater et lag med glasur som hindrer skyet film, og bidrar til å beskytte mot riper. Lexan # 3 er laget for å reparere og fjerne tunge riper i plexiglass og plast. Du kan kjøpe lexan i auto forsyne butikker eller på nettet (se Ressurser). Flaskene er vanligvis 8-oz. flasker med væske, noe som vil gi en rekke rengjøringer, avhengig av overflatestørrelse.

Plexus


Plexus er en annen plexiglass polsk og ripefjerning produkt. Dette produktet kommer i en enkelt aerosol sprayboks, og du spray det direkte på plexiglass overflaten. Det Interesserte enkelt bort riper og ujevnheter, mens rengjøring og beskytter overflaten. Dette krever ikke anstreng skrubbing og rasping, bare spray på og tørk av som du ville gjort med noen glass rengjøringsprodukt. Plexus fungerer som en antistatisk, betyr det vil frastøte støv og rusk, mens voksen vil etterlate et beskyttende lag på plexiglass, noe som vil hindre riper, flekker og misfarging. Du kan kjøpe Plexus i auto forsyne butikkene og på nettet (se Ressurser). Dette produktet er tilgjengelig i et 7- eller 13-oz. spray kan.

Prism Polish


Prism Polish er utformet for å rense og beskytte plexiglass. Den kommer i en flaske med krem, som du gni over plexiglass overflaten. Dette produktet buffs ut mindre riper, og etterlater seg et lag av beskyttende voks som vil hindre riper og misfarging. Prism polsk selges på de fleste jernvareforretninger og med nettbutikker (se Ressurser).