Hovudside

Hvordan få en Fruit Punch Stain Av en hvit vegg

by Walther

Hvordan få en Fruit Punch Stain Av en hvit vegg

Barn elsker frukt punch, men de også synes å elske å søle det. Tepper og klær er vanlige utslipp flekker med kjente flekkfjerningsmidler. Hvis barnet ditt klarer å splatter frukt punsj på hvite vegger, kan opprydding prosessen virke litt mer utfordrende, spesielt hvis du ikke ser rotet med en gang. Metodene som brukes for å fjerne frukt punch fra tepper og klær kan også brukes til rengjøring av vegger.

Bruksanvisning


•  Rengjør flekken så snart du oppdager det. Jo før du angriper den, jo bedre sjanse har du for å fjerne hele det. Du vil også være i stand til å hindre at det drypper ned på gulvet og forårsaker en større flekken. Absorbere så mye av væsken som du kan bruke papirhåndklær eller rengjøring filler. Når din fille eller tørkepapir blir tilsølet, bruk en ren en å unngå å gni slag tilbake på veggen. Hvis du sop opp slag umiddelbart etter at den kommer i kontakt med veggen din, kan du være i stand til å rydde i rotet ved hjelp av denne metoden alene.

•  Spray multisurface renere på din papir håndkle, klut eller svamp og forsiktig skrubbe flekken. Du kan også bruke en nikkel-størrelse porsjon flytende vaskemiddel. Kjøkken og bad har vanligvis blank maling, noe som gjør deres overflater enklere å rengjøre enn vegger i de fleste andre rom, som vanligvis er malt med flat maling. Du er nødt til å skrubbe litt lengre og mer forsiktig hvis du arbeider med flat maling.

•  Gni et rengjøringsmiddel som inneholder blekemiddel, for eksempel Ajax eller Comet, inn i flekken for å gjenopprette veggens hvit farge. Bruk en myk svamp eller papir håndkle for å spre renere. Når du er ferdig, skyll veggen med vann for å fjerne så mye av blekemiddel som du kan. Du kan tørke veggen med en ren, fuktig svamp eller spray en liten mengde vann på den og deretter absorbere det med papirhåndklær eller en rengjøring fille.

•  Paint veggen din. Hvis du ikke kan fjerne flekken, kan du male over det å skjule det. Matche din vegg maling av farge og type, og bruk en pensel til å bruke flere lag med maling over flekken og området rundt.

Tips og advarsler


  • Test alle rengjøringsmidler på et lite, uanselig område av veggen for å være sikker på at det ikke vil misfarge det eller skade lakken.