Hovudside

Hvordan Varm en Hoop Greenhouse

by Walther

Hvordan Varm en Hoop Greenhouse

En bøyle drivhus er en populær drivhus design for amatør gartnere fordi det er enkelt å bygge og råvarer kan kjøpes billig. Hoop veksthus tillate gartnere i nordlige klima å utvide sin vekstsesongen, og gartnere i sørlige strøk for å dyrke grønnsaker hele vinteren. Selv sollys vil øke både temperaturen av luft og fuktighet inne i rammen drivhuset i løpet av dagen, gartnere ofte nødt til å tilveiebringe varme om natten. Det finnes flere strategier for å varme et drivhus uten å ty til en radiator eller en elektrisk eller gassvarmer.

Bruksanvisning


•  Place to stablet rader med sorte eller mørke plast regn fat langs nordveggen av drivhuset. Sørg for at sørveggen er stort sett uhindret og vil tillate passiv solenergi for å nå de fat i vinter. Fyll lavere nivå av fat med vann og stram sine lokkene før du legger og fylle det andre nivået. Bruke en tung bord eller finer tilskårede mellom de to lag, hvis ønskelig, for strukturell stabilitet. Som demonstrert ved University of Missouri er passiv solenergi drivhus, vil fat slikke solstråler og varme opp vannet i dagslys. Når nattlige temperaturene falle som lagret varme vil bli utgitt av vannet, varmer drivhus luft om natten.

•  Dig tre skyttergravene i rader langs din bøyle huset, for å prøve en variant av "kompost varmeapparat" metoden. Hver grøft skal være 3 meter bred og tre meter dypt. Legg igjen en fot og en halv plass mellom hver grøft.

•  Fyll sentrum grøft halvveis full av flis. Begrave frisk (uncomposted) gjødsel i flis hele grøften. Forholdet mellom gjødsel til flis bør være to deler flis og en del gjødsel. Som gjødsel og flis bryte ned, vil de gi varme til drivhuset. Dekk grøften med 3/4 tommers kryssfiner til å gå over.

•  Ta styrene og måke gjødsel og flis fra grøft til grøft med få dagers mellomrom. Dette vil føre til at det organiske materialet for å blande og varme opp som det spaltes. Når det organiske materialet brytes helt ned til kompost, kan du bruke den i din hage eller blomsterjord. Når det organiske materialet ikke lenger varmes opp, starter en ny komposthaug i en av de tomme grøfter.

•  Kombiner de to metodene, for to kilder til drivhusvarme.

Tips og advarsler


  • Overvåke bøyle huset temperaturer med et termometer. Åpne et drivhus døren for å lufte den varmen når drivhuset når temperaturer for varmt for planter inne. Kjølige sesongen grønnsaker som salat vil lide hvis temperaturer klatre for høyt.