Hovudside

Bug avvisende Blomster

by Walther

Bug avvisende Blomster

Bug avvisende blomster bringe liv og røre til hagen din og gi et naturlig forsvar mot planteelskende insekter med glupsk appetitt. Også referert til som følgesvenn planter, kan bug-avstøtende blomster hjelpe deg å spare penger på bestemte hageplantevernmidler som insektspray og frastøtende pulver. Bug-avstøtende blomster ikke frastøte alle bugs. Men flere av disse blomstene kan forvise mer enn én type insekt fra planting senger.

Marigolds


Uansett hva du plante i hagen din, flette plantings med en rekke ringblomster. Blomster og bladverk av en ringblomst anlegget slipper en lukt som mange insekter finne utålelig. Som marigolds modne, hjelpe de kjører ut skadelige nematoder som finnes i hagejord samt whiteflies - de bitte små skapninger som ser ut som små hvite møll. Duften fra en ringblomst anlegget bidrar til å holde tomat hornworms i sjakk samt meksikanske bønne biller. Voksen bønne biller ser ut som ekstra store marihønene; de har en glupsk appetitt og de hater ringblomster.

Gressløk


Hvis du liker å spise friske urter eller du liker den naturlige skjønnheten de bringer til hagen din, plante noen gressløk. Gressløk hjelpe forvise skadelige nematoder fra jord og beskytte dine roser fra to destruktive planteskadegjørere: bladlus og midd. Bladlus er små bugs som liker konkurranse deler av rosebusker. De pierce myk stammer av løvverk og suge ut anleggets juice. Midd, også kalt edderkopp midd, liker å drikke saft fra rosebusker, og et vell av midd gir din nypekjerret en flekkete utseende.

Din nypekjerret vil dra nytte av deg å plante gressløk rundt sin base. Små, puffy blomster vil dukke opp på gressløk mot slutten av mai; de vil bidra til å forhindre kolonier av bladlus fra decimating rosene. Økende gressløk som en bug frastøtende for din roser tilbyr en to-fold fordel: Du kan hjelpe din roser forvise destruktive insekter og du kan høste gressløk for forbruk.

Blomkarse


Blomkarse vokse raskt, og deres blomster legge farge til en hage. Sommerfugler er tiltrukket av dem. Blomkarse inneholder en naturlig bug frastøtende som hjelper til å kontrollere kål møll som beiter på de ytterste bladene av planter. Gresskar biller som angriper gresskar vinstokker samt gresskar i seg selv kan ikke tolerere blomkarse. Alle varianter av den felles blomstring nasturtium hjelp til å kontrollere bladlus, whiteflies, squash biller og invasive potet bugs som liker å fråtse i den frodige løvverk av vegetabilsk planter. Ikke bare gjør nasturtium blomst fungere som en avskrekkende mot insekter, men du kan også spise kronbladene og oppblomstringer av sine blomster.

Hvitløk


"Scapes" er den botaniske betegnelsen på en hvitløk stilk som produserer blomster. Scapes er produsert tidlig i sommer, og de fleste sortar av hvitløk bare generere topsets som også er kjent som bulbils. Hvitløk har en ødeleggende effekt på mygglarver og spiller en viktig rolle i å drive larver og boremaskiner fra planting senger. Hvitløk er en virkelig verdifull insekt fighter kjent for sin evne til å avverge beryktede japanske biller som elsker å tygge på nesten alle hageplanter. Planting hvitløk i dine planting senger vil også bidra til å frastøte bladlus og midd.