Hovudside

Min Air Conditioner er iskaldt Etter Endre Filter

by Walther

Min Air Conditioner er iskaldt Etter Endre Filter

Klimaanlegg kan utvikle frysing problemer på grunn av flere forskjellige ting. Men de nesten alle kommer tilbake til en underliggende problem, sirkulasjon. Hvis du har lagt merke nylig at klimaanlegget er iskaldt opp, må du eliminere disse mulige årsaker for å begrense hvor problemet er. Hvis du nylig har endret filteret i systemet ditt, og akkurat nå merke til frysing, kan det være en ganske enkel løsning.

Bruksanvisning


•  Åpne risten som holder filteret. Det er to kategorier som holder den på plass. Trekke dem ut for å frigjøre deres holder på kanten og risten vil åpne.

•  Se på filteret og se om det er skittent. Selv om du kanskje har nettopp endret det, er det alltid en mulighet for at det har blitt tett. Fjerne og endre filteret hvis det er skittent. Dårlig sirkulasjon på grunn av tilstoppede filter kan føre til at systemet til å fryse.

•  Kontroller at filteret ble satt i riktig. Filtre er laget for å gå i retur utveksling, slik at de står overfor en bestemt måte. Hvis du setter filteret i slik at den siden som skal vende mot deg er ikke, så det er mer enn sannsynlig problemet. Snu filteret rundt og sette den i vender riktig vei. Systemet er mer enn sannsynlig ikke er i stand til å trekke nok luft gjennom filteret når filteret er satt inn galt.

•  Se på ventiler og utedelen. Det kan bare være et lykketreff at systemet begynte å fryse etter at du har endret filteret. Åpne noen lukkede luftventiler slik at systemet er i stand til å flytte luft på riktig måte, og rydde av utedelen, slik at den er i stand til å trekke inn luft. Også fjerne alle planter som er innenfor en fot av enheten for å øke luftstrømmen.