Hovudside

Hvordan holde Rats Out of Your Mobile Home

by Walther

Hvordan holde Rats Out of Your Mobile Home

Mobile huseiere opplever ofte at hjemmene deres er utsatt for skadedyr som mus og rotter. Rotter i din mobile hjem kan føre til skade på eiendom ved å gnage hull i veggene, som bor inni isolasjon og tygge gjennom elektriske ledninger. Rotter også bære sykdommer og parasitter som kan være skadelig for din familie og kjæledyr. Heldigvis er det mulig å trygt fjerne rotter fra mobilen din hjemme og hindre dem fra å komme tilbake.

Bruksanvisning


•  Skjær av rottenes matforsyning ved å holde eiendommen rundt mobil hjem uten åpne søppelcontainere. Mate kjæledyrene i løpet av dagen når rotter er ikke aktive og tomme Dyremat boller når de ikke er i bruk. Hvis du har en hage eller frukt- bærende tre på eiendommen din, sørg for å plukke noen vegetasjon som det blir modnet og fjerne falt frukt fra bakken.

•  Inspiser innsiden og utsiden av mobilen din hjemme for hull og sprekker at rotter kan være med å komme inn. Alle hull omtrent på størrelse med en fjerdedel eller mindre kan være en rotte inngang. Plugg alle hull med stålull eller blokkere hullene ved å feste ¼-tommers 18 gauge maskinvare klut med en stift pistol eller hammer.

•  Plasser fjærbelastet rotte feller inni mobile hjem i nærheten av noen rottehull eller i områder der rotteskitt har blitt oppdaget. Agn disse feller med peanøttsmør eller hva mat rotte kan ha blitt spist tidligere. Hold fellene knytt ned for å sikre stabilitet og sjekke fellene regelmessig.

•  Bruk rottegift utenfor hjemmet bare. Plassere rottegift i lokkematstasjoner slik at dyr og barn ikke kan bli skadet og plassere disse lokkematstasjoner i mulige rotte habitater. Sjekk disse områdene for døde rotter ofte og plassere organer inni plastposer før du kaster dem.

•  Eliminer rotte habitater utenfor huset ditt som pensel og tre hauger, søppel og rusk eller noen frodig vegetasjon. Rotter foretrekker mørket, så trimme busker og andre vegetative områder rundt mobilen din hjemme for å tillate mer sollys inne og eliminere eventuelle skjule flekker. Holde noen trær eller vinranker minst fire meter fra taket på mobilen din hjemme, slik at rottene ikke kan komme inn ovenfra.

•  ansette en exterminator hvis du fortsatt har problemer med å bli kvitt rotter i mobilen din hjemme eller hvis smitten er for stor for deg å håndtere selv.

Tips og advarsler


  • Bruk bare en multidose eller antikoagulere rottegift som krever rottene å spise flere doser i tilfelle av utilsiktet inntak av et barn eller kjæledyr.
  • Hold fjærbelastede feller unna barn og kjæledyr.
  • Bruk alltid vernehansker ved håndtering av rottegift eller fjerne døde rotter fra feller og agn stasjoner.