Hovudside

Slik fjerner mugg fra under Toalett Rim

by Walther

Rengjøring av toalettet er en oppgave som de fleste mennesker elsker å hate. Hvis du unngår å rengjøre toalettet på en jevnlig basis, blir det mye vanskeligere når du endelig får rundt til det. Hvis du venter for lenge, kan mugg begynner å vokse under kanten av toalettet. Hvis dette skjer, vil du ønsker å rense den så snart som mulig, slik at den ikke sprer seg ytterligere.

Bruksanvisning


Slik fjerner mugg fra under Toalett Rim


•  Samle dine forsyninger. Det kan være lurt å bruke gummi eller engangshansker for å beskytte hendene. Du trenger en mugg remover, som Tilex Mold og mugg spray, og en svamp. Du kan kjøpe disse forsyninger på en matbutikk eller en rabatt butikken, som Wal-Mart eller Kmart.

•  Unngå lukt. Før du bruker din mugg spray, sørg for at badet ditt er riktig ventilert. Mugg spray har en potent lukt som du ikke vil ønske å innhalere for lang. Hvis du ikke har et vindu på badet, slå på badet van å fange opp eventuelle overskytende røyk. Hvis du er spesielt følsomme for sterk lukt, bære en maske foran munn og nese. Ta på deg hansker, for å holde huden din fra å komme i kontakt med støvsugeren.

•  Tørk av overflødig skitt. Løft ditt toalett rim, og bruke et vått papirhåndkle for å vaske av skitt, skitt eller hår. Kast papirhåndkle unna. Slå reneres spray munnstykke til "On" posisjon og spray mugg remover direkte på mugg. Fortsett til all mugg er dekket av spray. Vent 5 til 10 minutter, slik at spray for å trenge inn i mugg. Det kan være lurt å senke toalett lokket for å hindre at spray drypper ned. Gå ut av badet for å unngå innånding av damp.

•  Gå tilbake til badet etter 5 til 10 minutter, og løft lokket toalett. Bruke svamp til å tørke bort renere og mugg. Hvis det fortsatt er mugg igjen, gjenta prosessen med sprøyting og venter på at produktet skal trenge gjennom. Når mugg er borte, rengjøre toalettet som vanlig.

Tips og advarsler


  • For å unngå ytterligere vekst mugg, rengjøre toaletter minst en gang i uken.