Hovudside

Hvordan Paint en Black Pool

by Walther

Hvordan Paint en Black Pool

Ta en titt på de fleste hjem svømmebasseng og merke den fargen som brukes i konstruksjonen, som ofte er blå eller en annen lys nyanse. Når du male ditt svømmebasseng i en mørkere farge, gir det umiddelbart den et unikt utseende. En svart Svømmebassenget har en dramatisk inntrykk, og sørger for at ingen andre i nabolaget ditt har den samme. Å male en svart basseng, trenger du et basseng som er helt tom for vann.

Bruksanvisning


•  Beskytt kroppen din med vernebriller og gummihansker, som kjemikalier som brukes i bassenget rengjøring og maling er potensielt farlig. Påfør et tynt lag med tri-natriumfosfat til svømmebassenget vegger. Gni løsningen med en skurebørste.

•  Åpne svømmebasseng avløp, hvis det er for øyeblikket stengt. Rett hageslange ved svømmebassenget vegger, skylling bassenget fri for tri-natriumfosfat. Frakk veggene med muriatic syre, blande det med vann i henhold til retningslinjene fra produsenten. La det sitte så lenge som produsenten anbefaler.

•  Skyll svømmebasseng helt med friskt vann fra hageslangen. Pass på at vannet når alle områder av bassenget. Pumpe vann fra bassenget med en vannpumpe. Vent minst 24 timer for eventuelle gjenværende vann eller sølepytter å spre og tørr.

•  Påfør et strøk med primer til vegger og bunnen av svømmebassenget. Arbeide i store områder, noe som gjør at du gir en glatt og jevnt lag med primer. Rull primer mot svømmebassenget med en maling roller og la tørke helt.

•  Paint svømmebassenget med en svart epoxy maling. Bruk maling valse på alle områder av svømmebassenget. Sjekk bassenget nøye og gå tilbake over den med en pensel, maling langs hjørnene og noen vanskelig tilgjengelige områder. La malingen tørke helt før du legger vann tilbake til bassenget.

Tips og advarsler


  • Klorkautsjuk maling er også egnet for svømmebassenger, men det varer ikke så lenge som epoxy maling.