Hovudside

Kan du plante i nærheten av Pine Trees?

by Walther

Kan du plante i nærheten av Pine Trees?

Tall og staselig, furutrær gjør en utmerket og langlivede samlingspunkt for din hage. Landskaps under og rundt dem kan være en utfordring, men. På grunn av de sure nivåer av barnåler og bark, er jorda rundt pines ofte surt, og de tette grener og løvverk skape et skyggefullt område. Heldigvis finnes det en rekke planter og busker som vil trives i nærheten pines.

Busker


Ifølge Cornell University Department of Agriculture, asalea og rhododendron er ideelle busker til å plante under og rundt furutrær. De liker filtrert sollys funnet i nærheten pines, blomstrende lenger under disse forholdene. Asalea og rhododendron trives best i sur jord med en pH på 4,5 til 6.0 og den rotne furubark under trærne danner en organisk mulch som synes å være perfekt for disse buskene. I tillegg til asalea og rhododendron, Hollies og hortensia også gjøre godt under eller i nærheten av furu.

Shade Planter


Mange andre planter som filtreres, delvis sol i henhold furutrær. Hostas, lilje-of-the-dalen planter, søte Woodruffs og mange forskjellige typer bregner elsker både delvis skygge og sur jord. Japanske Pieris busker og korall bjeller legge en vakker touch av farge, mens den etterfølgende isen anlegget egner seg utmerket til dekning under furutrær.

Syre-elskende planter


For ekstra farge rundt furu, kan du velge fra noen av de syre-elskende planter som Andromeda, Camellia, lyng, mahonia og Astilbe, som alle vil gjøre det bra i nærheten av furu. Hvis området ikke er helt i skyggen, kan du også prøve voksende highbush blåbær og jordbær. Hvis du har mer skygge rundt furu enn hva du vil, kan kvisting av furu legge litt ekstra sollys.

Frukt og grønnsaker


Hvis hagen din er liten, og du må plassere din hage i nærheten av en furu, hevet seng hagearbeid er det beste alternativet. Forbered din seng ved først å tilsette god jord og gjødsel. For frukt og grønnsaker som ikke setter pris på sur jord, rydde bort alle barnåler og legge en liten bit av kalk til hagen området. Dobbelt grave din seng og, før planting, teste pH av din jord, og legger til endringer som er nødvendig. Etter planting, må du fortsette å overvåke jordas pH og legge mer gjødsel eller kalk, etter behov.