Hovudside

Hvordan Grow Casa Blanca pærer

by Walther

Casa Blanca liljer er høye orientalske liljer som vil pryde din hage med velduftende blomster i august og september. På tross av flamboyant skjønnhet av de rene hvite blomster, holdbare, sykdomsresistent Casa Blanca liljer er ikke masete og vil trives med minimal omsorg. De underjordiske knoller av Casa Blanca lilje er best plantet i høst, og vil vokse i nesten alle godt drenert jord. Casa Blanca lilje er hardfør til US Department of Agriculture voksende sone 4.

Bruksanvisning


•  Forbered et sted i full sol, som redusert lys vil føre til floppy, spinkel vekst. Forberede jorda ved spading til en dybde på 8 til 10 inches. Grave i 2 til 4 inches av organisk materiale som kompost eller torvmose å forbedre jord drenering.

•  Grav et hull for hver Casa Blanca lilje pære. Plante pære 6 til 7 inches dyp, med den flate enden av pære vendt ned. Plante blomsterløk i grupper på tre til fem pærer for best effekt. Space pærene 8 til 10 inches hverandre, med 3 til 5 meter mellom hver gruppe.

•  Vann Casa Blanca lilje pærer dypt umiddelbart etter planting. Plassere 4 til 6 inches av mulch, for eksempel hakkede blader eller barnåler, over planting området etter den første frosten. Mulch vil beskytte pærene i løpet av vinteren. Ta av mulch etter faren for hardt fryse har gått om våren.

•  Gjødsle Casa Blanca liljer når veksten kommer ut tidlig på våren og igjen når de blomstrer begynner å åpne. Bruk en generell gjødsel eller en gjødsel formulert for pærer, brukt i henhold til spesifikasjonene på etiketten.

•  La lilje løvverk å være på plass når lilje er ferdig blomstringen i høst, som løvverk vil absorbere solens energi, slik at pærene til å produsere blomstrer for neste år. Fjern bladverket når det stilner av og blir gul.