Hovudside

Hvordan bruke ADT Security Systems

by Walther

Hvordan bruke ADT Security Systems

Å ha en ADT alarm system i ditt hjem kan hjelpe du føler deg trygg om ditt hjem sikkerhet og sikkerheten til dine kjære. Når hjemmet ditt har et alarmsystem, kan det også kvalifisere deg for en reduksjon i premiene du betaler for huseiere forsikring. Betjening av ADT alarm system kan være komplisert, avhengig av hvilken type alarm system du har. Men det er noen grunnleggende som gjelder uavhengig av alarm modell.

Bruksanvisning


•  Kontakt en ADT Home Security Consultant på (877) 291-3604 for å abonnere på ADT hjem overvåkingstjeneste. Du vil bli vurdert en engangs installasjon gebyr i tillegg til den gjentakende månedlig avgift. Mengden av avgifter kan variere avhengig av din posisjon og nøyaktig overvåking pakken du abonnerer på.

•  Vent til en ADT tekniker til å besøke hjemmet ditt for å installere ADT hjem overvåkingssystem. Under installasjonen vil du bli tildelt en PIC (personlig identifikasjonskode) og en "Master kode".

•  Avstå fra å gi din din "Master Code" til andre. Masterkode er koden som du, som eier, bruker for å få tilgang til administrative privilegier av sikkerhetssystemet. Hvis du trenger å tildele koder for andre personer i ditt hjem eller bedrift, kan du sette opp "Bruker" koder. Metoden for å sette opp brukerkoder vil variere ved å overvåke systemet. Se brukerhåndboken for å se trinn-for-steg instruksjoner om hvordan du konfigurerer brukerkoder.

•  Aktiver ADT hjem overvåkingssystem når du forlater hjemmet ledig. For å gjøre dette, bare skriv inn masterkoden eller sub-kode. Trykk på "Away" -knappen. Du vil ha 0-99 sekunder avhengig av alarminnstillingene for å komme seg ut av hjemmet eller kontoret når alarmen er bevæpnet.

•  Tast inn masterkoden / brukerkode for å avvæpne alarmen. Du kan avvæpne alarmen hvis du føler at du ikke kommer til å gjøre det ut av ditt hjem innen 0 til 99 sekunder av aktivering av alarmen. Også, når du skriver inn ditt hjem og alarmen er aktivert, må du 0 til 99 sekunder for å avvæpne alarmen før den går av.

•  Aktiv ADT ditt hjem overvåkingssystem før du går til sengs om kvelden eller noe annet tidspunkt du ønsker ekstra sikkerhet mens du er i huset. For å aktivere alarmen mens du er hjemme, må du først sørge for at alle vinduer og dører av hjemmet er sikre. Skriv inn din herre kode / brukerkode og trykk på "Hold" -knappen.

•  Vent til ADT vaktsentralen til å kontakte deg hvis du ved et uhell sette av alarmen. Vaktsentralen representant vil kontakte deg på nummeret som de har på posten for deg. Du må gi ADT representant med din PIC å la rep vet at alt er i orden. Hvis du ikke kan gi representanten med riktig PIC, vil han sende politi til ditt hjem / kontor til å undersøke lokalene.

Tips og advarsler


  • Når politi er sendt for falske alarmer, kan du bli belastet dyre bøter / avgifter. Derfor er det viktig at din kontaktinformasjon holde seg oppdatert til enhver tid med ADT vaktsentralen.